tiistai 11. huhtikuuta 2017

Pikkuisen Lotan herkulliset kevätvermeet

Kevättä odotellessa! Vielä meillä on menty sillä rymytopalla ja fleecevuorisella kurahaalarilla, mutta softshell jo odottaa kelejänsä valmiina ja asustettuna. Kauan pähkäilin uusien Name It- softshell haalareiden ja tämän Name itin alehaalarin välillä, ja päädyin tähän superherkulliseen pinkkiin haalariin. Tämä lienee siis viime vuoden mallia. Vetoketju on vaaleanpunainen, joten tähän sopivat huippuhyvin myös Ponon vaaleanpunaiset asusteet, joita kirjoittelin aiemmin täällä.


Name it softshell

Pinkki haalari ja Gugguun waterbluet asusteet ovat minusta ihan syötävän herkullinen yhdistelmä. Pikkuinen Lotta pomppivainen on noin metrin mittainen ja Name itin softshellhaalari on kokoa 98 cm, eli tosi reilu haalari! Gugguun tupsupipo on kokoa XXL. Tupsuhuivi on IHANA!

Name it softshellhaalari

Sportsdirectiltä bongasin juuri sopivat kengätkin. Ainakin Pikkuinen Lotta rakastaa näitä! Ihanat My Little Pony vilkkulenkkarit, voiko pieni tyttö toivoa enempää!

vilkkulenkkarit

gugguu water blue tupsuhuivi

Name it softshell



Sportsdirectiltä bongasin myös sävyyn sopivat kumisaappaat. Jos riemunkiljahduksia tuottavat vilkkuvat ponilenkkarit, niin mitäs arvelette reaktiosta yksisarvisvilkkukumppareita kohtaan!? Ihan huippua!


Minusta tämä on niin herkullinen setti, vai mitä sanotte? Jokos teillä on kevätvarusteet kunnossa?











-E-

3 kommenttia:

  1. Suloinen on Pikkuisen Lotan tyyli ja tyttö itse! :)

    VastaaPoista
  2. Heips! Miten tilaaminen tuolta sportsdirectiltä sujui? Paljonko postikulut olivat? Ihan uusi verkkokauppa minulle, mutta hyvä valikoima, niin mietin uskaltaisikohan tilata. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sujuu tilailut sieltä! Viikossa parissa tulivat ja me tilasimme 5 kengät ja pari lippistä ainakin, postikulut olivat 9,90€ muistaakseni.

      Poista

Kiva kun kommentoit :)