lauantai 8. huhtikuuta 2017

Tossavainen testaa: Astetta luovempi kokous Tampereella

Perheblogien Meet& Greet kokous Tampereella.

Alkuviikosta postasimme jo viime viikonlopun Tampereen reissusta. Kurkkaa edellinen postaus täältä. Kokous Tampereella toteutettiin Solo Sokos Hotel Tornissa, joka tarjosi meille aivan huikean, astetta luovemman Puisto-nimisen kokoustilan. Jonkun verran on tullut erilaisissa kokoustiloissa istuttua, ja tämä kyllä oli hauskin ja innovatiivisin johon olen törmännyt. Ja pakko kyllä myöntää, että täällä ajatus kulki ja luovuus heräsi ihan eri tavalla kuin perinteisissä kokoustiloissa, joissa vain istutaan pöydän ympärillä. Välillä istuttiin keinuvilla tuoleilla pöydän ympärillä ja syötiin kakkua, välillä pääsi rennommin sohvalle, ja välillä haettiin hyvää asentoa pallojen päällä. Ihana viherseinä toi tunnelmaa ja paransi ilmanlaatua. Värit ja tila olivat huolella suunniteltuja ja kalusteet pölkkytuoleineen tarkoin harkittuja.

Perheblogien kokous Tampereella oli täynnä infoa ja tulevaisuuden suunnitelmia. Ideat oli superkätevä kirjoitella tussilla suoraan seinälle, kerrankin ei loppunut paperi kesken vaan kirjoitustilaa oli reilusti. Kunhan muistaa, ettei kirjoittele vääriin seiniin!kokous Tampereella
kokous Tampereellakokous Tampereella

kokous Tampereella
kokous Tampereella


kokous Tampereella


kokous Tampereellakokous Tampereellakokous Tampereellakokous Tampereella

kokous Tampereellakokous Tampereella

Kokous Tampereella oli erittäin onnistunut. Virallisemman osuuden ja kokoustamisen jälkeen oli tietenkin ruuan vuoro. Illan pimetessä siirryimme Sokos Hotel Tornin Grill it! -ravintolaan. kilisteltyämme lasillisella kuohuvaa, söimme oikein pitkän kaavan mukaan. Asiakaspalvelu oli erittäin asiantuntevaa ja hyvää, ruoka erinomaista. Meidän alkupalalautasilta löytyi kurpitsakeittoa ja saaristolaislohta, pääruoaksi söimme kanavarrasta puuhiiligrillistä ja jälkiruoaksi ihanan pehmeää creme bruleeta. Nam!


kokous Tampereella

kokous Tampereella

kokous Tampereella

kokous Tampereella
-S- & -E-
1 kommentti:

Kiva kun kommentoit :)