tiistai 4. huhtikuuta 2017

Blaa! Superstara-päivä Ideaparkissa


Blaa! järjesti sunnuntaina Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla ihan huikean Superstara-päivän. Kävimme fiilistelemässä tunnelmaa ja tilaisuus oli ihan mieletön alusta loppuun. Rekkikaupalla Blaan ihanuuksia ja pieniä innokkaita superstaroja reippaina odottamassa vuoroaan.


blaa superstara-päivä
blaa superstara-päivä

Jonoa oli, mutta missään kohtaa jono ei ollut mitenkään ylitsepääsemättömän pitkä. Pienille jonottajille oli myös tehty pieni leikkipaikka, jossa saattoi hiukan leikkiä odottaessaan omaa vuoroaan. Ihania asuja, ihania yhdistelmiä, ihanaa mätsäilyä äidille ja lapsille. Hiukan aurinkopuuteria ja hiustenlaittoa, ehkä aurinkolasit tai koru.

Kuvaajana toimi Mitja Kortepuro, joka todellakin osasi kuvata lapset ja äidit. Kasapäin ihania kuvia!

blaa superstara-päiväblaa superstara-päiväblaa superstara-päivä

Kuvauksen jälkeen sai tietenkin hiukan naposteltavaa ja herkkuja. Palkkioksi mallina olemisesta Blaa! tarjosi sekä -25 prosentin alekupongin omiin tuotteisiinsa, ja kuvauspaikalta sai myös napata jotain pientä aiemmilta kausilta. Vastaavanlainen tapahtuma järjestettiin syksylläkin, ja toivomme todella, että samanlaiset kuvaukset järjestetään myös seuraavan malliston merkeissä, sillä meillä ei ollut nyt mahdollisuutta tuoda omia lapsiamme kuvattavaksi. Varmasti aivan mieletön kokemus pienille superstaroille!


Kävikö joku teistä kuvauksissa?
-S- & -E-
blaa superstara-päivä

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Meillä olisi ollut A ihan lähistöllä mummilassa ja viikolla mietittiin, että oltaisiin menty. Ei tällä kertaa kuitenkaan lähdetty, ehkä ensi kerralla. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)