Meillä jo alkoi pikkuinen pääsiäisloma! Jee!
Nämä raikkaat ja suklaiset herkut menevät pääsiäisenä helposti aamupalana, välipalana, jälkkärinä tai iltapalana, you name it!
Tällä ohjeella rahkaa tulee paljon, joten jos teet vain muutaman täytetyn munan, kannattaa puolittaa ohje, tai syödä loput sellaisenaan.
Suklaisen hedelmäinen rahkatäyte:
2 prk vispikermaa
1 prk rahkaa (tai maustamatonta tuorejuustoa)
1 tlk säilykepersikoita
1,5 daim-suklaapatukkaa
150g valkosuklaata
Vaahdota kerma. Lisää rahka. Pilko persikat pieniksi paloiksi ja rouhi Daimit. Lisää täytteeseen. Sulata suklaa ja lisää täytteeseen.
Täytä suklaamunat, kakku, tai syö sellaisenaan.
-S- & -E-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva kun kommentoit :)