tiistai 18. huhtikuuta 2017

Operaatio Leikkimökki, osa 2

Viime viikolla meillä aloitettiin leikkimökin rakentaminen. Lähtötilanteen voit kurkata täältä.

Tänään näyttää tältä. Mökki on noussut harjakorkeuteensa, ja pakko sanoa, että aavistuksen yllätyin korkeudesta, sillä kuvittelin pientä söpöä mökkiä vanhan omenapuun katveeseen. Mutta nyt onkin omenapuu leikkimökin katveessa, väliäkös tuolla! :D Mittasuhteet näyttävät ainakin kivalta. Mökki on nyt suojattu pressulla, koska jatkuvasti satelee lunta, tai jotain muuta moskaa taivaalta.


Leikkimökistä haluttiin ehdottomasti vaaleanpunainen. Tai no, äiti halusi, Pikkuinen Lotta puhuu pinkistä, mutta vaaleanpunainen kelvatkoon. Maali olikin haastava, kun pintaan haluttiin Tikkurilan Vinhaa. Ainoa valmis vaaleanpunainen ulkomaali oli liian persikkainen meidän makuun, joten päädyimme sävyttämään maalia sisämaalivärikartan kanssa. Pelkäsin että sävystä tulee liian kirkas, joten valitsimme aika hennon suloisen Tutu- nimisen värin värikartasta. Kuvaan oli aika mahdoton väriä ikuistaa, mutta todellisuudessakaan maali ei ole kovin vahva vaaleanpunainen, vaan todella haalea. Katsotaan mitä useampi värikerros tekee sävylle, vai pitääköhän hakea asteen tummempaa.
Pikainen päivitys siis takapihalta, laittelen taas kuvia kun projekti etenee. Tuoleja ostin myös jo Facebookin kirppikseltä, joita pitäisi alkaa maalata uudelleen, jotta mökki joskus saisi kalusteensakin.


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)