lauantai 29. huhtikuuta 2017

Ihana, Ihanampi, Blaa!


Blaan uusi kevätmallisto ihastutti täysin. Toinen toistaan ihanampia juttuja, ihania värejä ja supersuloisia kuoseja. Innostuimme kuvaamaan enemmänkin näitä ja nyt meillä on suunnilleen miljoona kuvaa koneella. Mutta katsokaahan itse, eihän näistä vaan voi olla tykkäämättä!

Tämä laatu on ihan mieletöntä. Ei nukkaa ja vaatteet säilyttävät värinsä ja muotonsa pesusta toiseen. Ihan täydellistä! Ainakin jokainen meille tullut vaate on ihan moitteeton. Tähän ei moni pysty. Blaa pystyy.Tikulla on pituutta tasan 120 senttiä ja hihaton huppari on kokoa 122/128. Vähänkö tämä tyyppi on Cool! Tämä hihaton huppari menee kesällä kivasti näin ja yhdistyy juuri passelisti farkkuihin, baseball-takin alla huppu vielä tulee kivasti esiin. Tämä harmaa on kätevä yhdistää mihin tahansa, enkä voi ylistää materiaalia  ja laatua tarpeeksi. Ihan huikeita!

Kuumailmapallokuosi on ehdottomasti yksi lempparikuoseistamme, Tikun teeppari on myös kokoa 122/128. Kokovalinta on ihan nappi minusta. Menee helposti kesälläkin vielä, vaikka tulisi joku kasvupyrähdyskin.Nämä papukaijat ovat myös meidän lemppareita ja sopivat sävyiltään ihan täydellisesti vaalealle ja sinisilmäiselle Pikkuiselle Lotalle. Pikkuinen Lotta on reilu metrin pitkä ja mekko on kokoa 110/116. Hihoissa on kasvunvaraa reilusti vielä mutta mekko on käytettävissä mielestäni kuitenkin. Pikkuinen Lotta on juuri nyt hiukan kaikkien kokojen välissä, 98/104 alkaa olla jo sen verran nafti, että sitä ei enää kannata hankkia, ja 110/116 on aika reilua.

Papukaijakuosin keltaista on kiva korostaa näin kevään kunniaksi esimerkiksi Papun polvipaikoilla.


Sikuriina sai Blaan kevätmallistosta heppoja. Sikuriina on 98cm pitkä ja leggarit kokoa 98/104. Juuri passelit! Ja nämä yhdistyvät tosi kivasti mustaan. Usein hiukan arastelemme pukea pienille suloisille tytöille mustaa, mutta juuri tällaiset ihanat söpöt värit ja kuosit tekevät mustastakin pienille neideille sopivaa.

Pastelliset sävyt ovat Pikkuisen Lotan (ja hänen äitinsä) juttu ehdottomasti. Vaaleansininen oli ihana, mutta niin ovat myös minttu ja vaaleanpunainen! Pikkuisella Lotalla on ollut elämässään tätä ennen ehkä yhdet housut, ja nekin jäivät pitämättä, kun mekot ovat aina must. Mutta nämä mintut pilkkuhousut veivät sydämemme! Ne yhdistyvät ihanasti tyttömäiseen hempeään vaaleanpunaiseen ja tätä kokonaisuutta meillä on käytetty nyt tosi paljon. Housut ovat kokoa 98/104 ja ne ovat ihan reilut vielä reilu metriselle pikkuneidille.  Näitä pilkkuja oli myös ihan mahtavana cardina ja supersuloisena hupparina, ja ne hiukan houkuttelisivat vielä shoppailemaan.Ihan yhtä suloinen kokonaisuus on Sikuriina Blaa Blaa Blaa... collaritunika ja maailman ihanimmat flamingoleggarit. Nämä ovat kaikki niin pehmoisia, laadukkaita ja mukavia. Ihan parhaita vauhdikkaampaankin menoon. Ja tuo Blaa Blaa Blaa teksti on jotenkin niin osuva ja oivaltava!

Me suosimme lastenvaatteissa ulkonäön lisäksi laadukkaita materiaaleja, mukavuutta ja helppoutta. Sikuriina ja Tossavainen varsinkin ovat hyvinkin tarkkoja vaaatteiden materiaalista ja mukavuudesta. Kutittavat ja joustamattomat tiukat vaatteet eivät meidän vaatekaapista päälle eksy. Taas yksi syy, miksi meidän vaatekaapista löytyy paljon Blaan vaatteita. Sen lisäksi, että ulkonäkö useissa tuotteissa miellyttää sekä äitiä että lasta (mikä ei ainakaan meillä ole mikään itsestäänselvyys) on vaatteet todella mukavia ja joustavia päällä. 

 Meidän yksi kevään lemppareista Tossavaisella on tämä setti, Baseball-takki, seepra t-paita ja Valletta College Baggyt. Tossavainen on vajaa 85cm pitkä ja vaatteet ovat kokoa 86/92. Kaikki ovat vielä tosi reiluja, mutta käytettävissä kuitenkin. Jos haluaisin juuri sopivan kokoisia vaatteita, niin olisin ottanut 74/80 kokoiset.  Tämä setti tulee varmasti olemaan yksi kevään käytetyimmistä juuri käytännöllisyyden takia.

Tikukin tykkäsi Baseball-takista tosi paljon. Poika on siis 120 senttinen ja takki 122/128 ja ihan reilu on vielä. Tämä väri menee kaiken kanssa ja tämä materiaali on sen verran ohutta että menee talvella sisällä ja kesällä ulkona, eli pitkäikäinen ihanuus.

Katsokaa nyt näitä höpönassuja! Ihania lapsia, ihania vaatteita, ihanan vauhdikasta menoa ja meininkiä! Äiditkin saivat vielä sävyyn sopivia vaatteita, laitetaan niistä kuvaa myöhemmin ettei nyt ihan hukutettaisi teitä kerralla kuviin.

Mikäli innostuit näistä ja haluat nähdä koko Blaan kevään malliston, löydät sen helposti TÄÄLTÄ Blaan verkkokaupasta. Onko teillä Blaa!:n uutuuksia? Mikä on teidän lempikuosi?-E- & -S-
+ marakatit


* Osa tuotteista saatu yhteistyössä Blaa!:n kanssa

4 kommenttia:

 1. Mahtavat muotikuvaukset teillä on siellä ollut :)
  Tuo pojan takki on kyllä hieno!

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
 2. Mahtavat muotikuvaukset teillä on siellä ollut :)
  Tuo pojan takki on kyllä hieno!

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
 3. Täälläkin tykätään blaa! Vaatteista. Ihan todella hyvälaatuisia. 😍

  VastaaPoista
 4. Nämä Blaan vaatteet näyttävät aivan ihanille. Tuo kuumailmapallo-kuosi varsinkin houkuttelisi! Vielä en ole hankkinut, mutta aina näitä kuvia nähdessä alkaa kuumottaa enemmän ja enemmän.. :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)