torstai 20. huhtikuuta 2017

Menovinkki: Lapsimessut 2017

Kauan odotettu viikonloppu on jo niin lähellä, että meidän jännitys on huipussaan. Me nimittäin lähdemme Helsinkiin Lapsimessuille ihan tyttöjen kesken. Tarkoitus on startata auto aikaisin lauantaiaamuna ja lähteä siitä suoraan ajelemaan kohti Messukeskusta.

Olemme ensimmäistä kertaa menossa messuille ilman lapsia. Tällä kertaa emme poukkoile leikki- ja puuhapaikasta toiseen lasten perässä, vaan keskitymme itseemme ja nautimme ihanasta viikonlopusta hyvässä seurassa. Meinaamme myös yöpyä hotellissa, joten saamme kunnollisen irtioton arjesta. Kevät on ollut meillä sen verran kiireistä ja stressaavaa, että pieni irtiotto tulee todella tarpeeseen.

Moni valmistaja on ilmoittanut lanseeraavansa uuden malliston messuilla. Monet odottavat niitä erityisesti ja pakko myöntää, että kyllä itsekin meinaan käydä uudet mallistot katsomassa.

Tässä pieni kooste tulevien messujen antimista:

Gugguu

 

DROP4 lanseerataan messuilla perjantaina klo 9.00!

Tulossa ainakin frillahiha -paitoja pitkä- ja lyhythihaisena, shortseja ja uikkareita.

Osastolta pitäisi Gugguun mukaan myös löytyä iso erä frillamekkoja. Myös verkosta loppuunmyytyjä tuotteita löytyy messuilta.
Papu
Papu julkaisee myös messuilla uuden dropin. Tämä mallisto näyttää kuvista ainakin todella ihanalta. Ainakin harmaat polvipaikat ja kantomekko taitavat lähteä meidän mukaan messuilta, toivottavasti meidän kokoja vielä lauantaina löytyy.

Uutuuksien lisäksi messuilla, Papun osastolla, kaikki tuotteet ovat -20%, jonka lisäksi löytyy päivittäin vaihtuvia supertarjouksia.LuKLabel

 

LuKLabel nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa lapsimessuilla. Heiltä tulossa uusi tuote messuille, joka täytyy käydä katsahtamassa.FMAM

 

For Minis and Mommies julkaisee ensimmäisen lastevaatemallistonsa messuilla. Tämä on pakko käydä katsomassa livenä. Näyttää kuvissa nimittäin todella ihanalta. Mallistossa on ainakin haalareita, mekkoja ja paitoja.Kaiko, Metsola, KiddoW, Mainio, Blaa... Tätä tehdessä tajusin, että tämä lista taitaa olla aika loputon. Onneksi lauantaina ei ole kiire, joten saa rauhassa kiertää jokaisen pisteen rauhassa. Ja jos siltä näyttää, niin voidaan tarvittaessa lähteä messujen kautta vielä sunnuntaina kotiin. ;)


Meidät siis saattaa nähdä lauantaina messuilla. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan, jos meidät näette siellä jossain pyörimässä. :)


-S-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)