lauantai 22. huhtikuuta 2017

Uusi tuttavuus: Sarah DesignTörmäsimme Sarah Designiin facebookissa ja kiinnostus yritystä kohtaan kasvoi, kun tutustuimme sen tarinaan paremmin. Sarah Design on ihan uunituore Kuopiolainen yhden naisen yritys, jonka ideana on valmistaa laadukkaita ja hauskoja lastenvaatteita.

Sarah Designin arvot kohtaavat Tossavaisen arvot. Laadukasta käsityötä laadukkaista luomukankaista, ja kankaat tulevat EU-alueelta. Ja ne ovat kauniita ja ihania! Katsokaa vaikka!

Miten sopivasti saatiinkin kuvailuja varten aurinkoinen ja lämpöinen iltapäivä. Muuten on voinut aamuisin olla jopa 8 astetta pakkasta. Tiku painelee tällä pipolla jo eskarissa, mutta Pikkuisella Lotalla on vielä hiukan paksumpi pipo hoidossa. Tämä vaaleanpunapohjainen pipo mätsäsi superkivasti Gugguun water bluen huivin kanssa. Sikuriinan tupsu sointui juuri täydellisesti pinkkiin Picotakkiin.
Pipojen lisäksi Sarah Desig verkkokaupasta löytyy lastenvaatteita ja kankaita. Suunnittelussa on huomioitu helppo puettavuus, hauska ilme ja laadukkaat materiaalit. Ainakin nämä meidän pipot ja panta ovat superihania ja laadukkaita, huolellista työtä. Tiku tykkäsi kovasti omasta pipostaan ja äiti tykkäsi erityisesti siitä, että se sointuu täydellisesti Blaan baseballtakkiin!

Hiukan lämpimämmille keleille tämä panta oli kiva uusi tuttavuus. Suojaa korvat, mutta on kevyempi kuin pipo, ja ainakin Pikkuisen Lotan päässä tämä malli pysyy moitteetta menossa mukana.


Joustocollegepipot ovat jo myynnissä verkkokaupassa, trikoopipot tulevat myyntiin nettiin 2.5. Trikoopipot ovat malliltaan hiukan matalampia kuin joustocollegapipot, jotka voi kylmällä kääntää alareunasta kaksinkerroin suojaamaan korvia kylmältä. Koko valikoimaan löydät osoitteesta: www.sarahdesign.fi 

Tikun pää on n. 54 cm ja hänen Heimo-pipo on kokoa M. Pikkuisen Lotan pää on ehkä 50-51 senttinen ja Pisara-kankainen pipo kokoa S, juuri hyvän kokoiset!

Ihana uusi tuttavuus, vai mitäs sanotte?


-S- & -E-

2 kommenttia:

 1. Kivat pipot! Niistä tulee hyvälle tuulelle <3 Ja oli kiva törmätä Lapsimessuilla - nauttikaa "lomasta" Helsingissä.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää pipot on kyl tosi kiva piristys kevät vaatteiden kaveriksi. :)
   Kiitos, meillä oli kyllä tosi ihan viikonloppu. Kuulinkin, että olit E:n nähnyt messuilla. Harmi, että itse olin jossain huinimassa juuri silloin. Miten sun messut meni? :)

   -S

   Poista

Kiva kun kommentoit :)