maanantai 24. huhtikuuta 2017

Tossavaisen Lapsimessuviikonloppu, osa 1

Meillä oli ihan huikea viikonloppu! Lauantaina aamuvarhaisella starttasimme ihan vaan naisten kesken kohti Helsinkiä ja messukeskusta, suuntanamme Lapsimessut. Ilman lapsia. Ihan vain äitien omaa aikaa. Matkassa meitä oli kolme äitiä, joilla on yhteensä 9 lasta, joten ihan oikeita shoppailutarpeitakin oli. Viihdyimme messuilla oikein hyvin, aamulla aloitimme 10.30 ja pois lähdimme klo 18 pakon edessä kun messut suljettiin...


Tässä meidän suosikit, uudet ja vanhat tuttavuudet ja meidän mielestämme kivoimmat jutut teille kuvina ja kertomuksena. Paljon kaikkea ihanaa tarttui mukaan, ja moni juttu jäi vielä kaihertamaan mieltä. Ihan kaikesta näköjään ei edes ehditty ottaa kuvaa! Jokaisesta otsikosta pääset tutustumaan merkkeihin tarkemmin!

Pomp de Lux

Ehkä parhaat messutarjoukset tarjosi Pomp de Lux, jossa kävikin hirvittävä kuhina. Kaikki paidat maksoivat 5€ kpl, samoin hameet ja shortsit. Mekot 8€ ja ulkovaatteet 15€. Eli ei ihme että kojulla oli tunkua, hinnat kun olivat kohdillaan! Meille Pompilta tarttui mukaan Basic ribbipaitoja ja vähän muutakin.

LillaCompany & Maxplay

LillaCompany on yksi suosikeistamme verkossa, ja oli ihan superkivaa että Lillalla oli oma koju myös messuilla. Koju oli yhteinen Maxplayn kanssa. Taisikin olla ainut putiikki koko messuilla, joka myi Mini Rodinia. Täältä meille lähti mukaan Mini Rodinin tuulitakki ja ihana pieni pupuhylly. Nuo aivan ihanat silikoniset jätskitötterön syömistä helpottavat, tai no siivoamista helpottavat muotit ihastuttivat ja jäivät hiukan kaihertamaan.

Napikas

Hauska uusi tuttavuus meille oli Napikas. Aivan ihania juttuja ja erityisesti ihastuttivat tuo vaaleanpunainen mekko, joka on ihanan simppeli mutta siinä kuitenkin on sitä jotain, sekä tuo kiva musta takki.

Melli ecodesign

Koska varsinkin -E- on tyllihullu, Mellin uusi tyllihame kiinnitti huomion! Aivan ihana! Tätä oli parissa muussakin värissä tarjolla, mutta valitettavasti jo loppu meidän koossa, kun pääsimme Mellin pisteelle. Mellillä oli muutama muukin kiva juttu! Äideillekin!

Pitsidiivallakin oli ihania juttuja. Erityisesti sisustukseen sopivat ihanuudet olivat meidän mieleemme.

Vimma

Vimmalla olivat fisut tosi hyvässä tarjouksessa. Ja tämä kuosi on livenä ihan huikea! Ihan Tikun näköinen! Ja Tiku saikin tuliaisiksi fisuja paitana, Sikuriina ja Pikkuinen Lotta saivat leggarit.
Papu

Papu oli jo ennakolta sellainen, mitä odotimme. Eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Ihan huikeita värejä ja laadukkaita materiaaleja, ihana uusi split -mallisto, ihanat vaaleanpunaiset ja harmaat polvipaikat, ihanat kaksiväriset polvipaikat, ihania lyhythihaisia kantomekkoja monessa värissä, ihanaa vaaleanpunaista, ihania uusia uikkareita! Sanoinko jo? IHANAA! Meille mukaan lähtivät supercoolit worms-leggarit ja Tossavaiselle polvipaikat ja baggyt.  Laitetaan näistäkin sitten heti sovituskuvia kun vaan ehdimme!
Miomao

Mielenkiinnolla odotamme uutuuksia Miomaolta! Tämän uuden sisävaatemalliston piti tulla myyntiin jo messuille, mutta ne eivät sitten ehtineetkään. Tosi harmi! Näyttivät tosi kivoilta, eivätkä pääse missään tapauksessa kuvissa oikeuksiinsa. Erityisesti mekon malli oli todella kiva ja nuo pastelliset vuorileggarit vaikuttivat myös tosi kivoilta, laadukkailta ja tutustumisen arvoisilta! Tosi kiva silti, että edes mallikappaleet olivat näytillä, niin tiedetään olla kuulolla! Nämä ilmeisesti tulevat toukokuun aikana myyntiin, jäämme siis mielenkiinnolla odottelemaan.
Meidän viikonloppuun mahtui vaikka ja mitä, ja voi miten olisi kiva kertoa siitä kaikesta! Ja jottei tästä postauksesta tulisi ihan kilometrin mittaista, lopetamme tähän tältä päivältä ja jatkamme huomenna! Ja seuraavaan postaukseen mahtuu varmasti ihan yhtä ihania juttuja ja lisää uusia tuttavuuksia!Huomiseen siis!


-S- & -E-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)