keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Mini Rodini Swan

Mini Rodinille tupsahti viime torstaina myyntiin ihania joutsenia. Kuosi sai huomiota osakseen jo ennen kuin tuli myyntiin, joten selvää oli jo ennen julkaisupäivää, että kaikille halukkaille ei varmasti näitä riitä. Ja niinhän siinä kävi, että suurin osa tuotteista oli loppuunmyyty jo tunnin sisällä julkaisusta. Toki perinteisesti ainakin Facebookin kirppiksillä näitä loppuunmyytyjäkin saa osteltua ja vaihdeltua vielä myöhemminkin.

 -E- odotti näitä pakkomielteisenä useamman kuukauden, mutta -S- sen sijaan kylmänrauhallisesti onnistui olemaan tekemättä näistä mitään pakkomiellettä itselleen. Vaikka töissä käyminen haittaakin -E-:n lastenvaateharrastusta, tapahtui ihme ja molempien postilaatikkoihin tipahtivat eilen vaaleansiniset leggarit.

Joutsenet ovat ehdottomasti kauniimmat livenä kuin kuvissa, ja kuvissakin ne näyttävät ihanilta! Ensimmäinen ajatus väristä on se, että ne ovat vaikea yhdistellä minkään kanssa. Mutta lopulta ne sopivatkin kivasti tosi monen värin ja materiaalin kanssa.

 Farkkuun nämä yhdistyvät tosi kivasti. Mekko on joku Lindexin alerekkilöytö, aivan ihana helma!


Legginsit on reilua kokoa. Sikuriina on nyt n. 94cm pitkä ja 104/110 leggareista saisi kääntää parikymmentä senttiä pois, kuten kuvasta näkyy. Toki lahkeita voi rypyttää nilkkaan, jolloin ne eivät näytä niin isoilta, mutta eipä tämä koko pysy jalassakaan vielä. Pikkuinen Lotta on n. 97 senttiä pitkä ja  reilut nämä ovat hänellekin. Mutta ehkä talvella sukkisten kanssa ihan käytettävissä. Selkeästi voidaan käyttää näitä vuosi ellei parikin, kunhan vaan onnistutaan pitämään nämä ehjinä.

Tuntuu että tytöt ovat nyt juuri tyhmästi Mini Rodinin kokojen välissä, sillä 92/98 alkaa olla pituudesta nafti ja 104/110 on aivan liian suuri vielä.


Sikuriina yhdisti joutsenet vaaleanpunaiseen. Vaaleansinisen ja vaaleanpunaisen liitto on täydellinen. Blaan vaaleanpunainen hupparimekkokin olisi kiva kaveri näille!


Gugguun musta frillamekko on aina varma valinta. Tai no, musta yleensä. Mustat vaatteet saavat kivasti eloa värillisillä ja kuviollisilla leggareilla.Joutsenen nokassa on tuollaista rusehtavaa, joten senkin avulla tätä voi mätsäillä. Esimerkiksi Pompin neulemekon nappilistaan se yhdistyy tosi kivasti.
Ja harmaa tietenkin muutenkin on aina varma valinta.-E- & -S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)