torstai 22. syyskuuta 2016

Uusi tuttavuus: Huxbaby

Tilailin hiukan uusia merkkejä kokeiluun. Usein monella tuntemattomammallakin merkillä on kivoja vaatteita, muttei uskalla heti kauheita pinoja niitä tilata kun ei tiedä laadusta mitään. Sen takia alesta on kiva ostella yksittäisiä juttuja, jotta saa hiukan näppituntumaa, kun kaikkea ei pääse hypistelemään livenä. Tässä kokeiluistani ensimmäinen, Huxbaby.

Tämä söpönen nallemekko on aivan ihanan mallinen, edestä lyhyempi ja takaa pidempi. Luomupuuvilla on myös iso plussa. Mielenkiinnolla odotan miten tämä kestää pesua ja käyttöä. Hiukan minua arveluttaa se, että mukana tulleissa lapuissa lukee, että printti on tehty haalistumaan. Haalistumasta en kyllä yleensä kovasti tykkää, toivottavasti vaatteesta ei tule nuhjuinen ja kuluneen näköinen. Minua aavistuksen häiritsee myös se, ettei pohjaväri ole ihan puhtaanvalkoinen. Voin raportoida kun ollaan saatu testattua ja pestyä tätä enemmänkin.


Tyttö ihastui mekkoon heti, toki hän riemuissaan arvasi sen olevan yöpaita ja toivoi että saisi nukkua se päällään. En osaa sanoa, onko se hyvä vai huono asia... Tyttö on noin 97 senttiä pitkä ja mekko on kokoa 4.Aivan ihana tämä leikkaus ja malli! Pikkuinen Lotta kun yleensä painelee vinhaa vauhtia, helma lepattelee perässä.

Suomessa Huxbabya myy ainakin PikkuOtus.


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)