perjantai 2. syyskuuta 2016

Mini Rodini AW16 drop 2

Tänään ilmestyi Mini Rodinin toinen droppi. Kävin heti kurkkaamassa tuotteita livenä, koska erityisesti mäyrät kiinnostivat itseäni kovasti. Olin todella positiivisesti yllättynyt materiaaleista. Valkopohjaiset mäyrätuotteet ovat 100% luomupuuvillaa, eli ihanaa pehmeää ja joustavaa materiaalia, mutta ei kuitenkaan mitään lirua, joten juuri sopivaa tähän syksyyn. Harmaa- ja pinkkipohjaiset mäyrätuotteet ovat taas hieman paksumpaa materiaalia. Ne sisältävät puuvillan lisäksi 5% elastaania. Mäyrien lisäksi välikerrastovaatteet, fleece- ja merinovillatuotteet tuntuivat todella laadukkailta.

Vaarinpaita oli pakko ostaa saman tien, mutta muita jäin vielä pohtimaan. Paita vastaa hyvin kokoaan, sanoisin että on ennemmin reilua kun naftia mitoitusta. Tossavainen on n. 74cm pitkä ja paidasta otin koon 68/74.drop 2, Mini Rodini, mäyrä

drop 2, Mini Rodini, mäyrä
drop 2, Mini Rodini, mäyrä
drop 2, Mini Rodini, mäyrä

E ihastui myös mäyräpaitaan, joten ostin samalla reissulla heille paidan. Kokeilimme Sikuriinan kanssa, miltä 116/124 koon paita näyttäisi 94cm päällä. Hihat on ihan valtaat, mutta muuten paitaa voisi hyvin pitää mekkona. Tästä sainkin pakkomielteen mäyrämekkoon, joten sellainen todennäköisesti tulee kaunistamaan meidän vaatekaappia, ainakin yhdessä värissä, ellei sitten jopa toisessakin. 


drop 2, Mini Rodini, mäyrädrop 2, Mini Rodini, mäyrä

drop 2, Mini Rodini, mäyrä

 

Tästä dropista hankintalistalla ovat:drop 2, Mini Rodini, mäyrä


-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)