maanantai 12. syyskuuta 2016

Uusi tuttavuus, Gray Label ja arvontamuistutus!

Meille kotiutui ensimmäiset Gray Labelin vaatteet. Merkki ei itsessään ole uusi, mutta aiemmin en ole kyseisen merkin vaatteita ostanut. Olen pitkään haaveillut Tossavaiselle Salopette-haalarista ja nyt vihdoin päätin ne tilata. Ja onneksi tilasin, ne sopivat hänelle todella hyvin niin malliltaan, väriltään kuin tyyliltäänkin.

Yllätyin erittäin positiivisesti vaatteiden materiaalista. Ensivaikutelma on todella laadukas. Housut ovat ihanan pehmeät ja todella mukavan oloiset päällä. Materiaalina on käytetty 100% luomupuuvillaa. Suosittelen kaikille tutustumaan merkin vaatteisiin, jos ne eivät vielä ole muuten tuttuja.
Vaatteet on kokoa 12-18 kk. Tossavainen on 12kk, 76cm ja 10 kg. Haalari on käytettävissä, mutta reilu. Lahkeita pitää kääntää, jotta eivät menisi kantapäänalle kävellessä. Haalarin henkseleitä pystyy säätämään. Tossavaisella ne on nyt pienimmällä säädöllä, niitä voi pidentää vielä kaksi pykälää. Koot näköjään heittelee hieman, sillä housut on juuri sopivan kokoiset. Suosittelen ottamaan housuista siis isomman koon, mitä haalarista. (meille olisin ottanut housuista 18-24kk koon, jos olisin tämän tiennyt etukäteen)

Haalarin hinta on 50 euron paikkeilla ja housujen hinta noin 40 euroa. Itse tilasin nämä Lilla companylta, mutta merkin vaatteita saa tilattua myös mm. näistä verkkokaupoista:  Babyshop, Pikkulinnun kauppa, PikkuOtus.


Vielä on muutama päivä aikaa osallistua perjantain TossavainenGo arvontaan. Arvonnan löydät täältä.-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)