sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Pomp De Luxin paketti on täällä!

Olin Pomp de Luxin kutsuilla heti avajaispäivänä. Ja nyt paketti on täällä! Tai no oli perjantaina jo, mutta minä ja lapset eivät. Uusi aw16 mallisto oli herkullinen, siitä huolimatta onnistuin olemaan hyvin maltillinen.

Vaatteet olivat selkeästi reilumpia kuin ennen, tässä teille muutama sovituskuvanen...

Pikkuinen Lotta sai ihanan Donovan Lt -paidan Light Rosena. Pikkuinen Lotta on kotimittauksella 97 senttiä pitkä, paita on koko 98 cm. Ja on ihan reilu vielä!


 Tämä on minusta aivan ihana pikkuprinsessan perusvaate! Ja hintaa tällä oli 15,99€ eli ihan sopuhintainen minusta. Tässä yhdistettynä kevätmalliston siniseen tylliin.


Pikkuinen Lotta sai myös Airmont- pipon. Tämä on kokoa 52 ja juuri passelin reilu piirun alle 3- vuotiaan päähän, päänympärys n. 49,5 cm, uskon kyllä että mahtuu ensi talvenakin. Tämä oli villasekoitetta, joten toivon sen olevan myös lämmin. Sisällä on puuvillavuori, joten on mukava päässäkin eikä kutittele! Hintaa oli vain 12,99€ joten koin saaneeni todellakin rahoilleni vastinetta.Isoveljille tilasin vain harmaat peruspaidat. Yorkshire Jr pitkähihaiset vaarinpaidat on tuollaista ribbiä, ja se kivasti tekee minusta vaatteesta pitkäikäisen. Nämä paidat ovat ihan reiluja vielä, mutta ribbin ansiosta ihan pidettävät jo, eivätkä roiku päällä

Tiku on 117 cm pitkä ja paita 122 cm, Takulla pituutta kotimittauksessa 148 ja paita kokoa 152. Sen verran ovat koot kasvaneet että mekin voitiin Takulle vielä näitä ostaa, ensi vuonna onneksi tulee vielä isompiakin kokoja niin saadaan poika silloinkin puettua!


Ajattelin, että nämä olisivat hyvät paidat jouluunkin, erityisesti minulla olivat joulukorttikuvaukset mielessäni.-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)