sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Pääsiäisen menovinkit lasten kanssa

Pääsiäinen ja pääsiäisloma lähestyy hurjaa vauhtia, ja olisi hyvä sauma lähteä muutamaksi päiväksi jonnekin. Jonnekin? Mutta minne? Meillä suunnittelu on pahasti kesken, eikä me osata päättää... Ei osata edes päättää, jäädäänkö kotimaahan, vai lähdetäänkö kenties aurinkoon, jonka tarpeessa oltaisiin. Ja Norjakin houkuttelisi, koska siellä ei olla käyty ja Tukholma olisi aina varma valinta... Toisaalta ihan kotosallakin olisi kiva kotoilla...

Nyt on muutama hyvä tarjouskin, jotka voisi kannattaa hyödyntää. Listaan niitä tähän teidänkin iloksenne, jos niistä sattuisi olemaan teille jotain hyötyä myös. Onko teillä jo suunnitelmat selvillä?
Pääsiäisen lomatarjoukset ja ideat:

Viking Linellä on paljon ohjelmaa lapsiperheille ja tietysti Tukholma houkuttelisi. Ja tiedän että Ville Viikinki houkuttelee kovasti myös meidän lapsia. Viikkarin pääsiäisjuttuja näkee kätevästi täältä. Me harvemmin käydään laivalla, ja en tiedä onko lasten ranneketta ollut ennen, mutta se kuulostaa kätevältä. Eli maksaa 8,50€ ja sillä saa jätskin, yllätyslahjan ja mukin, jota saa reissun aikana täyttää mehulla ja limulla niin monta kertaa kuin haluaa. Minusta ihan mahtava! Kurkkaa täältä lisätiedot!

Citymarketin mammuttimarkkinoilla on hyviä tarjouksia Flamingoon. Ne näkee tästä.

Hotel Sveitsiin meillä on oma alekoodi. Ja se käy myös pääsiäisen aikaan jos tarjoushintaisia huoneita sattuu olemaan vapaana. Se on varsinkin liikunnallisen perheen paratiisi! Kurkkaa postaus aiheesta täältä.

Tui on kätevästi kerännyt ideoita ja hintoja samalle sivulle, ne näkee täältä.

Scandicilla on pääsiäisen hotelliyöt nyt -20 alessa. Niillä pääsisi vaikka sinne Tukholmaan kivasti, ja monet hotellit oli ihan sopuhintaisia jopa meidän kokoisella perheellä, jonka kanssa hotellit on välillä hankalia. Scandicin sivuille pääsee tästä.


Eli siis vaihtoehtoja on kyllä, vielä kun osaisi päättää! Toki ei ole kuin hyviä vaihtoehtoja, pääsiäisloma on aina pääsiäisloma!-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)