keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Mini Rodini Memory Lane

Tänä vuonnahan Mini Rodini juhlii 10 -vuotissynttäreitään. Pitkin vuotta on tullut Memory Lane -juhlamallistoja, joissa on herätetty uudelleen henkiin vanhoja tuttuja suosikkeja ja rakastetuimpia kuoseja.
Tähän mennessä on tullut pallokalalakanoita, piraatteja ja pandoja jo ja seuraavaa Memory Lane -droppia on odotettu jo kuumeisesti. Ja kaikki haluavat olla paikalla juuri silloin, kun ne julkaistaan, sillä näitä myydään ainoastaan Mini Rodinin omassa verkkokaupassa ja ne myydään loppuun aina supernopeasti.
Tänään saatiin Mini Rodinin Instagramista vinkki. Seuraava Memory Lane on tulossa pian. Epäilen, ettei enää tällä viikolla, mutta josko ensi viikolla! Ja yleensähän Mini Rodinin dropit ovat tulleet keskiviikkoisin, joten ensi viikon keskiviikko voisi olla hyvä arvaus.
Tuossa instaviestissähän luvataan jotain mehukasta, joten mieleen tulee, josko se olisi joku vihje... Mini Rodinillahan on esimerkiksi hodarikuosi ja kirsikkakuosi, ja ne tietysti voisivat olla mehukkaita kun ruokahan tietysti ekana mieleen.

Mutta enemmän ainakin me Tossavaisessa innostuisimme ajatuksesta, että tulossa olisi vanhoja "herkkuja". Silloin voisi olla luvassa jotain ihan superihanaa. Meidän lemppareita voisivat olla mintut rusetit, eiffelkuosi, karhut, lumileo tai ketut. Ja mitä enemmän frillamekkoja, sen parempi!Mintturusettimekko

Mini Rodini FoxMini Rodini Eiffel Frilldress


Vaihtoehtoja on hirvittävän monta! Niin kivoja kuin niitä plääh -vaihtoehtojakin. Salamatkin olisivat kivoja. Keskustelupalstoja kun seuraa, kovasti veikkaillaan myös esimerkiksi safarikuosista tai minttua picoa tai nuotteja, tai supersankareita tai vaikka budgieta tai robotteja...  Toivottavasti seuraava Memory Lane todella tulee ensi viikolla, ihan hirveästi kauempaa ei nyt jaksaisi odotella ja kyttäillä :D


Mini Rodini Salama
Odottavilla fiiliksillä siis! Mitä kuosia teillä eniten odotetaan?-S- & -E-

2 kommenttia:

 1. Meillä taidetaan odottaa rusetteja eniten=) Ehkä meidän 1 vuotiaalle pojalle voisin kettuja katsella, jos löytyisi jotain kivaa(tosin 4 vuotias tyttömme pelkää kettuja)
  Kiva muuten seurailla blogisi kautta, miltä mini rodinit näyttää päällä ja minkälaista kokoa milloinkin.. kiitos siis kovasti=)
  T: Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kiva kun olet käynyt! :) Mintturusettimekko on se kaikkein odotetuin täälläkin, vaikka se on ollut meillä jo kahdessa koossa, en ehkä ikinä kyllästy siihen. Iloisesti yllätyn kyllä muutamasta muustakin. -E-

   Poista

Kiva kun kommentoit :)