perjantai 28. heinäkuuta 2017

Perjantaiteema: Kesäpuuhaa perheille - Ti Ti -Nallen talo, Ikaalinen


Viime viikonloppuna meillä oli perheblogien perhepäivä Ikaalisissa Ti-Ti Nallen talossa, jossa oli tarjolla paljon erilaista kesäpuuhaa perheille. Kokoonnuimme aamupäivällä porukalla Ti-Ti Nallen talon parkkipaikalle. Lapset eivät meinanneet pysyä aloillaan, sen verran jännittivät ja odottivat Nallejen tapaamista.

Olin pohtinut ennen reissua muutamia asioita. Jännitin näkisikö Sikuriina odottamiaan nalleja enemmänkin kuin pienen hetken. Lisäksi mietin miten täynnä talo mahtoikaan olla kauniina kesäisenä lauantaipäivänä. Ovien auettua klo 11.00 tuli Ti-Ti Nalle ja Riitta toivottamaan meidät tervetulleeksi. Rohkeimmat vierailijat saivat tervetulotoivotuksen yhteydessä jo ensimmäisen nallehalauksen.


Noin 1000 neliön Ti-Ti Nallen talo on vanha hirsitalo, jossa on useita erilaisilla teemoilla sisustettuja huoneita. Jokaisen huoneen sisustuskessa on otettu huomioon lapset, kaikella sai leikkiä, kaikkeen sai koskea, eikä mikään ollut helposti särkyvää. Voisiko enempää toivoa, säästyi aikuisetkin turhalta stressiltä. Jokainen lapsi löysi varmasti itselleen mieleistä puuhaa. Sikuriinasta parasta oli äitinallen taiteilijahuone, jossa sai maalaamalla päästää luovuutensa esille, sekä musiikkihuone, jossa pääsi rytmittelemään mitä ihmeellisimmillä soittimilla. Tossavainen taas viihtyi parhaiten leikkihuoneessa, mistä löytyi kaikkea ihanaa roolivaatteista, palapeleihin. Myös Isänallen nikkarointihuoneessa viihtyivät molemmat pitkän tovin. Huoneiden aktiviteetin lisäksi Nalletalossa tai sen lähistöllä järjestetään  tasatunnein ohjelmaa, jossa nallet mm. tanssittavat ja laulattavat lapsia.Onneksi meille sattui hyvä ilma, silllä nalletalon pihapiiriin on järjestetty myös kaikenlaista mukavaa kesäpuuhaa perheille. Talon takana on iso puisto, josta löytyi mm. iso hiekkalaatikko, nikkarointipiste, keppihevosten esterata, esiintymislava ja liukumäki. Nallejen lisäksi lapsille piti seuraa Pumpuli, Nöpsykkä ja Päkä lampaat, joita sai vapaasti ruokkia puiston lähistöltä löytyvillä voikukanlehdillä.

Ti-Ti Nallen talossa vierähtää helposti kokonainen päivä. Suosittelen siis ottamaan eväitä mukaan. Nalletalon yhteydessä olevasta kahvilasta on mahdollisuus ostaa juotavaa, voileipiä, jäätelöä sekä isompaan nälkään löytyy nakkikeittoa. Keittoannos sisältää juoman ja tuoretta leipää. Hinta on mielestäni kohtuullinen ja keitto oli erittäin maukasta niin lasten kuin meidän aikuistenkin mielestä. Suosittelen siis lämpimästi, mikäli et halua kantaa omia ruokia mukanasi.Huikean päivän päätteeksi saimme vielä kotiinviemisiksi lahjapussit. Voi sitä ilon määrää, kun meidän pieni nallefani avasi pussin ja huomasi saaneensa Ti-Ti Nalle DVD:n ja CD:n. Tietää mitä meillä kuunnellaan ja katsellaan vielä useita kertoja kyllästymiseen asti.

Annan täyden suosituksen Ti-Ti Nallen talolle. Meidän pian 2v ja 4v löysivät molemmat mieleistä puuhaa itselleen. Mielestäni tämä on oiva lomakohde alle kouluikäisille lapsille. Nallet jaksoivat koko päivän ajan kärsivällisesti leikittää ja halalilla lapsia. He selkeästi olivat vain ja ainoastaan lasten takia siellä. Vaikka väkeä oli paljon liikkeellä, oli alue iso ja aktiviteettia niin paljon, että joka paikkaan mahtui hyvin, eikä missään ollut tungosta tai ahdistavan tuntuista. Alussa kertomani jännityksen aiheet osottautuivat siis turhiksi. Päivä Ti-Ti Nallen talossa täytti kaikki odotukset.


 Kiitos seurasta ja mahtavasta päivästä Ihan vaan tavismutsiLapsiparkkiNorudemuKun äiti kelaa ja Äiti on vähän väsynyt. Oli ihana tutustua teidän perheesiin!

-S-

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Harmi kun ei päästy tällä kertaa mukaan.
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olis ollu kyl tosi kiva nähdä! Toivottavasti ensi kerralla pääsette tekin osallistumaan.
   -S

   Poista

Kiva kun kommentoit :)