lauantai 22. heinäkuuta 2017

Uusi tuttavuus: Miomao


Jo hetki sitten postilaatikkoon tupsahti Miomaon ihanat mekot. Niiden kuvaaminen on kestänyt hiukan, sillä tietenkin vuorimekko piti käydä kuvaamassa vuorten vieressä ;)

Bongasimme ihanat Miomaon sisävaatteet jo keväällä lapsimessuilla, jossa esillä olivat mallikappaleet. Värit ja kuviot miellyttivät silmäämme kovastikin.

Sikuriinalla on kuvassa ihana mustavalkoinen Deer mekko. Tämä on todella kaunis takaa pidempi malli.


Mekko on kooltaan 98/104 ja juuri sopiva inan reilu metriselle Sikuriinalle. Mekon leikkaus on leikkisä ja siitä kiva, että erottuu muista markkinoilla olevista merkeistä. Kangas on ohutta ja hyvin joustavaa. Varmasti mukava päällä, vaikka ulkona olisikin hieman lämpimämpää.

Sen verran etu- ja takakappaleessa on pituuseroa, että on siinä ja siinä onko etupuolen lyhyyden takia pidettävissä ilman leggareita. Deer kuosia löytyy Miomaon verkkokaupasta mekon lisäksi paitana, leggareina ja haalarina. Pikkuisella Lotalla on ihana pastellinen Mountain -mekko. Mekko on kokoa 110/116 ja tyttö n. 104 senttinen. Reiluhan tämä vielä on, mutta ihan pidettävissä ja syksyllä täydellinen.

Materiaali on ihan superpehmoista ja on varmaan sanomattakin selvää, että nämä värit ovat juuri eikä melkein meidän lempparit. Syksyksi voisi ajatella vuorileggareita mekon kaveriksi.

Ja lopuksi superkiva vinkki! Nyt kaikki Miomaon sisävaatteet ovat -50% alennuksella verkkokaupassa ja kokojakin näytti olevan hyvin vielä jäljellä. Näitä on nyt hyvä ostella näihin kylmiin kesäpäiviin tai syksyn varalle jemmaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)