torstai 6. heinäkuuta 2017

Jäätelöviikko: Jäädytetyt jogurttibanaanit

Jatketaan helppoja ja hiukan terveellisempiä kesäherkkuja. Näistä tuli superherkullisia, ja riittää että näitä pakastaa sen tunnin tai pari, niin että kuorrute jäätyy, mutta banaani on kohmeista, ihana hellepäivän herkku tikussa!


Aineet ovat hyvin yksinkertaiset. Banaaneja ja jogurttia, ehkä strösseleitä päälle jos niin haluaa.
Minä käytin vaniljajogurttia, mutta tähän käy mikä vain, maustamatonkin jogurtti voisi sopia.

Leikkaa banaanit paloiksi, minä tein puolikkaita, mutta pienempikin riittäisi. Tökkää banaaniin tukevasti muovitikku, puutikku tai joku muu tikku, joka kestää pakastamisen. Kierittele jogurtissa ja koristele. Pakasta.




Kesäpäivän pelastus!


Jäätelöviikon aiemmat postaukset:

Hiukan terveellisemmät kahden aineen jäätelöpuikot
Mansikkaiset rahkajäätelöt



-E-

1 kommentti:

  1. Onpas herkullisen kuuloisia banaanijätskejä! Itse olen tehnyt banaanijätskiä jäädyttämällä banaanit, soseuttamalla ne ja nakkaamaalla joukkoon vielä vaikka mustikoita mauksi. Herkullista ja terveellistä :)

    https://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)