sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Jäätelöviikko: Jäädytetyt jogurttitikkarit


Nämä jäädytetyt jogurttitikkarit ovat meidän perheen uusi hitti. Ja näitä voi syödä useammankin hyvällä omatunnolla, riippuen tietenkin jogurttivalinnasta. Näissä meidän tikkareissa on ihan vaan vaniljajogurttia, mutta ihan mikä vaan jogurtti tietenkin käy, maustamatonkin, ja jos jogurtissa on paloja, ne voi ajaa sileäksi tehosekoittimessa tai vaikka sauvasekoittimella.

Näissä on tikkuina ihan puiset grillitikun pätkät. Tietysti myös mitkä tahansa muutkin tikut kävisivät. Jogurtti pieneen pakastepussiin, kulmaan reikä ja jogurtin voi pursotella leivinpaperille mihin muotoon tahansa. Mitä paksumpaa jogurttia, sitä helpompaa pursottelu on.

Itse värjäsin osan jogurtista elintarvikevärillä, niin sain hiukan väriä näihin. Tietysti voisi laittaa paria eri jogurttiakin, jolloin makuyhdistelmillä voi leikitellä loputtomasti.

Pisteeksi iin päälle koristelin tikkarit strösseleillä.

Nämä sitten vaan pakastimeen hetkeksi, ihan hirveän kauaa näiden ei tarvitse pakastimessa olla, ihan tunti pari riittää, koska ovat niin ohuita. Sitten tikkarit voi varovasti siirtää rasiaan tai syödä pois.NAM!Nyt vaan toivotaan paljon lisää näitä ihania kuumia kesäpäiviä!
-E-

ps. muut jäätelöviikon postaukset löydät kootusti TÄÄLTÄ

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit :)