sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Uusi tuttavuus: Poppaduu

Kaikki lähti siitä, että vaikka kaapit ovat täynnä vaatetta, ei tuntunut mitään olevan hoitopaikan valokuvausta varten. Gugguun frillamekot ovat meidän suosikkejamme, mutta valokuvassa ne ehkä sitten ovat liian yksivärisiä. Pari Blaan kuviollista mekkoa meillä olisi ollut, mutta esimerkiksi pääskymekko oli hoitokuvissa viime vuonnakin. Eli tästä sain lähes pätevän tekosyyn tilata uuden mekon.


Olen ihastellut tätä Nuppu print Companyn kukkakangasta jo kauan. Tämän kangasihanuuden kun yhdistää laadukkaalla työllä lempparimekkomalliin, lopputulos on ihan täydellinen! Koska ompelu ei ihan ole heiniäni, tilasin mekon  Poppaduulta, joka ompelee kaikkea ihanaa! Palvelu oli hyvää, nopeaa ja ompelujälki aivan moitteetonta! Hinnatkin olivat mielestäni edulliset. Tälle frillamekolle tuli hintaa 30€ ja postikulut päälle.

Mekko on kooltaan 110, ja tytöllä on pituutta 105 senttiä. Vielä on hihoissa kivasti kasvunvaraa joten voisin sanoa mitoituksen vastaavan kokoaan.

Samalla tilasin myös Ehdan Uni -kankaasta hameen ja kaiken kanssa sopivan mustan trikoisen tuubihuivin. Hameesta pari kuvaa TÄÄLLÄ!Pikkuinen Lotta jo sanoi, että tämä mekko on hänen lempparimekkonsa, erityisesti siksi, että siinä on pinkkiä. Aivan ihana tämä onkin!


-E-

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva mekko! En ollut kuullut Poppaduusta aiemmin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän uusi lempimekko! Montakohan lempimekko meillä jo on �� Mutta siis ihanaa, laadukasta ja kotimaista käsityötä ��

      Poista

Kiva kun kommentoit :)