torstai 14. syyskuuta 2017

Blaa aw17

Blaa aw17

Blaan syksy on mielenkiintoinen kokonaisuus, jossa löytyy varmasti kaikille jotakin. Tällä kertaa mallisto on hyvin laaja ja erilaisia tyylejä yhdistelevä, tuttujen värikkäiden kuosivaatteiden ja yksiväristen perusvaatteiden lisäksi uutena on tullut hillitymmät kuosit ja värit. Mallistossa on paljon tummia sävyjä, kuten harmaata ja mustaa.

Sisävaatteiden lisäksi Blaalta löytyy tällä viikolla julkaistu villamallisto. Meillä ei ole kokemusta Blaan villahaalareista, mutta kuosit ainakin ovat mitä ihanampia. Odotin kovasti villapipojen saapumista, sillä Tossavaisen viimevuoden Gugguun pipo on valitettavasti liian pieni ja meillä on uuden talvipipon tarve. Harmaa kakstupsupipo on aivan ihana, mutta jäi tällä kertaa ostamatta, sillä pelkäsin, että paksut saumat pipon sisäpuolella tuntuisivat epämukavalta käytössä, jolloin pipo olisi jäänyt käyttämättä.

Blaa aw17

Meidän syyskauden lemppari on ehdottomasti tämä eyes kuosi, josta meille kotiutuikin Tossavaiselle paita ja Sikuriinalle tunika. Lisäksi heräteostona korvapipo oli pakko ostaa Tossavaiselle. Ihana syksyksi, sen verran ohut, että menee vaikka kypärän alle kylmemmillä keleillä. Balls, bow ties ja dots -kuosit ovat myös harkintalistalla.

Blaa aw17
Blaa aw17Blaa aw17

Vaatteet ovat Blaalle tuttuun tapaan reilua mitotusta. Tossavaiselle (84cm pitkä)  otin koon 86/92  ja Sikuriinalle (104cm pitkä) koon 98/104. Kumpikin on reiluja, mutta hyvin käytettävissä jo. Hihoja pystyy tarvittaessa kääntämään pitkän resorin ansiosta. Pipo vastaa hyvin kokoaan. Tossavaisen päänympärys on n. 49cm ja pipon koko on 48/50.

Blaa aw17Blaa aw17
Blaa aw17
Blaa aw17

 Näihin on tosi helppo yhdistellä alaosia. Meille ei ole uusista mallistoista vielä kotiutunut ainuttakaan housua tai leggaria, mitkä näiden kanssa menisi yksiin, mutta Metsolan AW17 uutuuksista Bloghousut  ja -legginsit houkuttaisi ostaa näiden pariksi.Bloghousuja ja -legginsejä on saatavana monessa eri värissä. Aika kiva, kun pystyy samistelemaan niin, että lasten vaatteet eivät ole kuitenkaan täysin kopiot keskenään. Myös burgundy oli värinä tosi kiva ja harmaan kanssa menisi varmasti kivasti yhteen. (Kuvat lainattu Metsolan sivuilta)

-S-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)