keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Pari sovituskuvaa Pomp de Luxin uutuuksista

Pari viikkoa sitten piipahdimme Pikkuisen Lotan kanssa Sikuriinan ja Tossavaisen luona Pomp de luxin kauden avajaiskutsuissa. Ja nyt maltillinen pakettimme saapui ja pääsimme testailemaan uutuuksia.

Meille kotiutui Callao jr -pusero ja aivan superihanat pitsireunaiset Houston Jr -leggarit. Näitä perus-ribbivaatteita meillä on ollut monesti ennenkin, nyt ribbi oli selvästi leveämpää kuin ennen. Ja tuo pitsi on aivan ihana lisä, vaikka en ysikytluvulla pitsileggareista välittänytkään...

Tämä roosan sävy on aivan ihana ja suloinen, ja laatu vaikuttaa hyvältä. Välillä olen saanut Pompilta huonoakin laatua ja siksi tämä nyt oli iloinen yllätys.

Mitoitus vastannee kokoaan. Pikkuinen Lotta on 105 senttiä pitkä, ja vaatteet ovat kokoa 110 cm. Paidassa on hihoissa vielä kivasti kasvunvaraa. Paita on todella ihana muutenkin, kangas laskeutuu kauniisti ja talvea ajatellen ajattelin tuollaisen hiukan korkeamman kauluksen olevan kiva.

Tämä paita niin herättää minussa lapsuusmuistoja. Kummitätini minulle neuloi marjapuuronpunaisen villapaidan kun olin pieni, ja se oli ihan täsmälleen samanmallinen kuin tämä, kauluksineen ja frilloineen kaikkineen. Pitääpä kaivaa, jos jostain löytyisi kuva!


Pompin uutuuksien kaverina on Poppaduulta tilattu aivan ihana Ehdan uni-kankaasta tehty hame. Sävyt mätsäävät kivasti ja helma pyörii ihanasti kun tanssii. Laitan Poppaduun tilauksesta hiukan lisää kuvia ja infoa vielä tällä viikolla!


Nämä kultaiset yksityiskohdat ovat ihana piste iin päälle! 

Meille kotiutui näiden lisäksi Pompilta myös hassu kypärämyssy. Laitellaan siitäkin kuvia kun saadaan talven topat kuvattua!

Oletteko te jo päässeet ihastelemaan Pomp de Luxin uutuuksia?-E- & -S-

1 kommentti:

  1. Ihana asu ja iloinen Pikkuinen Lotta! Pomp de Lux on jäänyt itelle aika vieraaksi, mut onhan näitä vaatemerkkihurahduksia jo riittämiin. :'D

    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)