maanantai 18. syyskuuta 2017

Kaiko Cross Shirt

Saimme kuin saimmekin sen, ihanan Kaikon Cross shirtin, josta haaveilin TÄSSÄ postauksessa. Lillacompanysta tuli postia jo viime viikon perjantaina, mutta vasta nyt ehdimme paitaa sovitella.

Pikkuinen Lotta on n. 105 cm pitkä, paita on kokoa 110/116. Ja onhan se reilu. Mutta taidamme juuri olla kokojen välissä, ja olisi ollut hassua ostaa pienempi paita kuin tytöllä on pituutta. Ihan käytettävissä tämä kuitenkin on, ja valitettavan nopeasti nämä pienet tyttöset tuntuvat kasvavan.

Kaikon omassa Kaikoshopissa näyttää aika hyvin paitoja olevan vielä saatavilla. Lillacompanyllakin  mustia ainakin vielä.
Cross Shirtin kaverina meillä on tässä The Brandin huopainen taskuhame. Vielä näyttää sitä löytyvän ainakin Babyshopista koossa 92/98 tosi hyvällä alennuksella! Tuo koko on Pikkuisella Lotallakin tässä. Huopainen materiaali on juuri ihana syksyiseen menoon!

Kengät ovat Zaran, ja leggarit ovat Pomp de luxilta ja mätsäävät väriltään ihan riittävästi, näin kun kankaat eivät ole vierekkäin.
Ihan mielettömän ihana tämä paita meidän mielestämme! Oletteko samaa mieltä, kotiutuiko teille Kaikolta jotakin?-E- & Pikkuinen Lotta

1 kommentti:

  1. Kivat portaat, oisiko niistä jossain sivulta kuvaa? (Kiva on paitakin)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)