keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Katse kohti joulua

Marraskuu on pian jo puolessa välissä ja meille on satanut ensilumi. Niinpä on aika siirtää ajatuksia jo pikkuhiljaa jouluun. Ajatella, että jouluaattoon on enää kuusi ja puoli viikkoa ja kolmen viikon päästä saa jo avata joulukalenterin ensimmäisen luukun. Jee! Meillä jouluvalmistelut alkaa perinteisesti joulukalenterien teolla. Tänäkin vuonna omien lasten lisäksi kummilapset saavat omat kalenterinsa.Tänä vuonna olen kerrankin ajoissa jouluasujen kanssa. Yleensä en millään osaa päättää millaiset jouluasut haluan , joten kun viimein saan päätöksen tehtyä, ovat kaikki haluamani tuotteet jo loppu joka paikasta. Tänä vuonna olen kerrankin ajoissa liikkeellä (nähtäväksi jää montako kertaa mielipide vielä muuttuu). Sikuriinalle halusin tyylikkään, monikäyttöisen mustan tyllimekon kera joulunpunaisten asusteiden. Löysin sattumalta tosi kivan mekon Kappahlista, josta sain myös  asuun sopivat sukkahousut ja kengät.

 Sikuriina on 96 cm pitkä. Mekon otin koossa 98. 
104 olisi mennyt varmasti myös, mutta tässäkin koossa on vielä hieman kasvuvaraa.  Asuun sopivan ihanan rusettipannan tilasin Coconut Organicilta. Vielä pitäisi keksiä jokin pitkähihainen paita, neule tai bolero tähän, niin asukokonaisuus on valmis.  (Jos siis sellainen tulee jostain vastaan, niin vinkatkaa ihmeessä.)


Teidän lukijoidenkin on mahdollista voittaa jouluiseen asuun sopiva rusettipanta. Vielä on nimittäin huomiseen asti aikaa osallistua Coconut Organicin arvontaa, jossa palkintona on vapaavalintainan rusettipanta tai -pipo sekä legginsit. Arvonnan löydät TÄÄLTÄ.-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)