keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Coconut organic vol 2

Me kun kerran päästään  vauhtiin, niin helposti homma lähtee lapasesta. Tässä kohtaa se ei niin paljoa onneksi haittaa, kun tuloksena on kivoja kuvia. Maanantaisessa Coconut Organic -postauksessa ruksileggareihin yhdisteltiin vain Gugguun vaatteita, mutta nyt saatiin kuviin muitakin vaatteita.Vaaleanpunainen ja tummansininen sointuvat tosi kivasti yhteen! Pikkuinen Lotta sai ruksileggareiden kaveriksi Pomp De Luxin sinisen tyllin ja vaaleanpunaisen ribbipaidan sekä ihanan vaaleanpunaisen pörröneuleen, jonka iskä toi saksasta C&A:lta.
Sikuriinan minttujen Coconutien kaveriksi pääsi Papun vohvelimekko, jonka taskujen sisäosan minttu mätsää kivasti. Neuletakki on Pomp de Luxin kevään mallistoa. Ihanan raikas kokonaisuus!Pikkuisen Lotan kengät nyt eivät ole ihan parhaat syksyn ulkoleikkeihin, mutta minkäs äiti sille mahtaa, jos tyttö haluaa olla tyylitietoinen! Sitä paitsi Zaran nilkkurit sopivat asuun kyllä tosi kivasti.
Niin ihanat kuin nuo isot headwrapit ovatkin, niin tälläiseen vauhdikkaampaan menoon ne eivät oikein sovellu. Vaikka mikäpä tälläisessä vauhdissa pysyisi? Eivät äidit ainakaan. Headwrapit siis tuskin jäävät meillä päivittäiseen käyttöön, mutta niillä saa kyllä todella kivasti vaihtelua asukokonaisuuteen. Siistimpiin sisähommiin ja pienen prinsessan keimailuun headwrapit soveltuvat enemmän kuin hyvin!

Coconut Organicin facebooksivut löytyvät TÄÄLTÄ.-S- & -E-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)