torstai 24. marraskuuta 2016

Villavaatteita talveen ja alevinkki

Talvi kävi jo näyttäytymässä, mutta muuttui nopeasti plusasteiksi ja vesisateeksi. Vaikka meillä ei pakkasta olekaan ollut hetkeen, on ajatukset silti kylmissä ilmoissa. Sikuriina on todellinen vilukissa. Kädet ja varpaat aina jäässä, vaikka mitä pukisi päälle. Hänellä saa siis olla kunnon varusteet pakkasen varalle. Olen huomannut, että villa pitää parhaiten Sikuriinan lämpimänä, joten pieneksi jääneiden tilalle tarvittiin uudet.

Merinovillaiset vaatteet ovat muodissa ja niitä löytyy jo todella monelta valmistajalta. Nykyään on siis valinnanvaraa värin ja mallin suhteen. Itselle tuli jopa valinnan vaikeus, kun valikoima on niin laaja. Päädyin kuitenkin loppujenlopuksi Name Itin villatuotteisiin. Materiaali tuntui laadukkalta ja vaatteet istuivat hyvin päälle, värivaihtoehtojakin löytyi useita.Tossavaiselle ostin ihanan merinovillasen alusasun. Parasta mielestäni on se, etteivät nämä näytä aluspaidalta ja kalsareilta, joten näitä voi käyttää tarvittaessa myös muualla kuin haalarin alla tai kotona. Tossavainen on 77cm pitkä ja näistä otin koon 86. Kumpikin on vielä hieman reiluja, mutta kapean mallin ansiosta ei kuitenkaan jää pahasti ryppyyn vaatteiden alla. Sanoisin mitoituksen olevan hieman naftia.

Olisin halunnut Sikuriinallekin ostaa saman tyylisen kerraston. Olinkin itseasiassa jo melkein maksamassa Sikuriinankin leggareita ja paitaa, kun aloin empimään koon kanssa ja sovitin vielä paitaa hänelle. Ja onneksi kokeilin. Sikuriina ei nimittäin suostunut paitaa päällään pitämään. Vaikka paita on todella pehmeä, eikä itseäni kutittanut, oli se Sikuriinan mielestä epämukavan tuntuinen.  Hän on aina todella tarkka siitä miltä vaate tuntuu päällä, eikä hänen päätän kyllä enää sen jälkeen käännetä, kun hän jotain on päättänyt.

Asu jäi kauppaan, mutta nappasin kuitenkin mukaan kahdet villasukkahousut (50% Villa, 34% Akryyli, 13% Nylon, 3% Elastaani). Meillä käytetään paljon mekkoja myös talvella, joten on mukava laittaa lämpimät sukkahousut mekon kaveriksi. Näitä en tosin kokeillut, joten toivotaan, että nämä kelpaavat.Kerraston ja sukkahousujen lisäksi ostin kummallekin lapselle talveksi villa-asusteet. Merinovillaset lapaset ovat mukavan ohuet, joten ne on helppo pukea esimerksiksi kuorihanskojen alle lämmittämään käsiä. Myös kauluri on 100% merinovillaa. Näistä on tullut meidän suosikit. Malli on todella hyvä, suojaa kaulan viimalta, mutta kuitenkin niin ohut, että menee tiukemmankin vaatteen alla. Toiset suosikit ovat nuo Villasekoitesukat. Kylmemmilläkään ilmoilla ei ole varpaat olleet kylmät kun nämä laittaa puuvillasukan tilalle.


Name Itilta löytyi siis meilkein kaikki meidän tarpeisiin, lukuunottamatta Sikuriinan kerrastoa. Pääsin helpolla, kun ei tarvinnut monessa eri liikkeessä ravata ja mielestäni näissä on kaiken lisäksi todella hyvä hinta-laatusuhde.

Mikäli teiltä puuttuu vielä villa-asusteet tai kerrastot, kannattaa huomenna käydä kurkkaamassa  Name Itin tarjonta verkkokaupasta tai liikkeessä, josko siellä löytyisi tarvitsemanne. Name It nimittäin tarjoaa huomisen Black Fridayn kunniaksi koko valikoiman -20% alennuksella.  

Kävimme kokeilemassa myös muiden merkkien aluskerrastoja, mutta ei niistä mikään ollut Sikuriinan mielestä tarpeeksi mukava päällä. Ajattelin testata veilä silkkivillaista asua, ennen kuin luovutan kokonaan. Katsotaan jos sellaisen onnistuisin huomenna jostain alesta löytämään.Huomennna on todella paljon muitakin tarjouksia. Itse yritän saada edes osan joululahjoista hommattua huomisia tarjouksia hyödyntäen. Vinkkejä Black Friday -tarjouksista otetaan siis ilolla vastaan. :)

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)