sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Rodini ja Vimma ne yhteen soppii


Tiedättekö tunteen, kun vaatekaappi pursuaa vaatetta, mutta silti tuntuu, että siellä ei ole mitään yhteensopivaa? Meillä lasten kaapeissa on mitä ihanampia vaatteita, mutta tuo tunne on itselle todella tuttu. Olen todella huono yhdistämään kuoseja keskenään, eikä meiltä jostain syystä löydy hirveästi yksivärisiä vaatteita. Tämä vaikeuttaa sopivien ylä- ja alaosan yhdisttämistä.

Päätin haastaa itseni ja löytää itselleni mieluisia uusia yhdistelmiä. Tulen jakamaan näitä yhdistelmia blogin puolella, jotta tekin saatte tarvittaessa uusia ideoita.Yllätyin miten hyvin Rodinin kuosit sopivat Vimman lettikuosin kanssa yhteen. Eikä itselle tule näissä yhdistelmissä edes kuosiähkyä. Sikuriinalla vimman lettileggarit koko 100 ja Rodinin mäyrätunika ja -mekko ovat kokoa 92/98. (Sikuriina on 96cm pitkä.) Tossavaisella on letticollege koko 80 ja Popupshopin baggyt. Jostain syystä Tossavaisella en osaa yhdistää lettiä kuin yksiväriseen ala- tai yläosaan... ainakaan vielä.

Tossavaisella Mini Rodinin sininen basic-paita (68/74) ja lettibaggyt. Tossavainen on 77cm pitkä. Nämä letticollege tuotteet ovat todella reilua mitotusta. Housut ja paita kokoa 80 ja kumpikin on todella reilut vielä Tossavaiselle. En yleensä osta kauheasti kasvuvaraa, koska omaa silmää miellyttää enemmän juuri sopivat vaatteet kuin sellaiset roikkuvat, joista on hihoja ja lahkeita käännetty 5cm. Koko 70 olisi siis varmasti ollut meille parempi. Saattaa olla, että nämä päätyvät vielä hetkeksi jemmakaappiin odottelemaan kasvua.

Mitä mieltä olette näistä yhdistelmistä?

-S-

2 kommenttia:

 1. Kivasti sopivat yhteen nuo kuosit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että yhdistelmä on muidenkin mieleen. :)

   -S

   Poista

Kiva kun kommentoit :)