perjantai 11. marraskuuta 2016

Perjantaiteema: Tonttujuttuja

Joulu jo melkein tuoksuu, tai no, joulukuu nyt ainakin. Ja joulukuuhan tarkoittaa tietenkin joulukalenteria! Ja koska Joulu on talvessa ihan parasta, lisäsimme uuden vierailevan perjantaiteeman, Tonttujuttuja! TipTap!

Meillä täällä Huvikummussa teemme joulukalenterin tänä vuonna itse. Tai, no, Tikulla on jo lohikäärmeratsastaja- joulukalenteri ja Takulla suklainen, joten joulukalenteri tehdään vain Pikkuiselle Lotalle. Aloitin kalenteriaskartelut nyt, ja toivon kovasti, että ehdin sen väkertää loppuun asti ennen joulukuuta...Hankin kasan pusseja, nauhoja, pieniä pyykkipoikia ja pakettikortteja. Minusta jo nämä tarvikkeet ovat niin kauniita, että rumaa ei tästä voi ehkä millään tulla! Mutta se olisi tarkoituskin, että tämän voisi ripustella paraatipaikalle tänne Huvikumpuun.Pikkuiselle Lotalle ostin pusseihin kätkettäväksi ison kasan pikkuisen prinsessan unelmakrääsää. Näiden lisäksi voisi pussukoihin piilotella myös purkkaa tai xylitol-pastilleja. Saisikohan jostain erikseen ostettua niitä kahden purkkapalan paketteja, niitä sellaisia joita on esimerkiksi lauantai-pussissa?Ripaus mielikuvitusta, niin näistä tarvikkeista on helppo koota kiva kalenteri, minä kiinnittelin nämä vain niitillä.


Laitan teille heti kuvaa, kun tämä valmistuu! En kyllä uskalla kovin paljoa ennen joulukuuta tätä seinälle ripustella, ettei kiusaus käy kenellekään liian suureksi kurkistella sisään jo etuajassa!


Joko teillä on joulukalenterit tehtynä tai ostettuna? Jos ei, niin nyt olisi muuten mahdollisuus voittaa ihana setti näitä kalenteritekotarvikkeita! Tällä kertaa arvonta on Facebookissa Tossavaisen sivuilla, käykää ihmeessä osallistumassa!


-E-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)