lauantai 12. marraskuuta 2016

Ihan hiukan lunta, ihan hiukan toppakuvia...

Meillä on pieni ja hentoinen lumipeite vain, mutta pakkasta sen verran, että topat on jo kunnolla kaivettu kaapeista. Pikkuisen Lotan toppaa jo tutkittiinkin aiemmin, nyt pari sanaa eskarilaisen Tikun toppavarastosta.


Tikun jemmakaapista löytyi ihana Mini Rodinin viime talven hiiritoppahaalari. Tämä on ehkä maailman ihanin toppahaalari. Laadukkaan tuntuinen, muhkea, lämmin ja ihana! Pikkuisella Lotalla oli 1- vuotiaana Mini Rodinin polkadot-toppahaalari, mutta muuten meillä ei ole mitään kokemusta Rodinin haalareista, takeista kyllä, mutta ne eivät joudu samanlaiselle koetukselle, kuin tällainen haalari eskari-ikäisellä. Odotukset laadusta ovat korkealla, saas nähdä miten käy!Tikulla on toinenkin haalari, ihan yksivärinen tummansininen Molon polaris. Lisäksi hamstrattuna on Rodinin pingutakki ja Molon kuu-kuosinen toppatakki ja niihin mustat toppahousut. Varauduin hiukan siihen, ettei haalari enää koulun pihaan kelpaa, mutta onneksi kelpasi!Asusteistakin muutama sananen. Geggamojan pipo mätsää kivasti ihan kaikkeen. Gugguun musta basicpipo olisi myös ihan mahtava, mutta toisaalta mietin, että montako pipoa kaveri kaipaa. Hiirihaalariin on myös hiirihanskat ja ne tuntuvat myös lämpimiltä ja mahtavilta! Tuubihuivin kätevä äiti ompeli aikansa eläneistä Marimekon paidoista, tämä on palvellut meitä jo useamman vuoden.Tässä pari kuvaa myös Pikkuisen Lotan Molon Botanic- haalarista tositoimissa!

Ja hei! Oiva hanskavinkki! Halpa-Hallista löysin mainiot heijastinhanskat! Nämä näkyvät kauas ja tuntuvat päällisin puolin ihan hyviltä, hintaa oli vain 9,90€ ja palvelevat varmasti meitä hintansa arvosta! Näitä oli kahdessa värissä, Tikulle ostin mustat ja Lotalle pinkit. Mustat toki olisivat olleet hillitymmät molemmille, mutta näin omat hanskat löytyvät hanskalaatikon uumenista paljon kätevämmin.Aijuu! Muistahan osallistua joulukalenteritarvikkeiden arvontaan meidän Facebookissa, eli TÄÄLLÄ!


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)