tiistai 14. maaliskuuta 2017

Ihanat GAPin yöpuvut


Meillä illat noudattaa aikalailla samaa peruskaavaa. Olemme huomanneet, että se helpottaa nukkumaan laitossa ja rauhoittumisessa. Varsinkin Sikuriina selkeästi kaipaa tiettyjä rutiineita arkeensa. Meidän vanhempien harrastukset painottuu iltaan, joten useimmiten toinen vanhemmista laittaa lapset yksin nukkumaan. Rutiinit helpottaa myös siihen, että saa paketin pidettyä yksinkin kasassa. Kahden pienen väsyneen lapsen kanssa se ei ainakaan meillä ole aina itsestäänselvyys.


Unille on huomattavasti mukavampi käydä, kun saa laittaa päälleen mukavat ja ihanat yökkärit. Mielestäni yöpuvuilla voi leikitellä. Yleensä pidän selkeistä asuista, liiat rönsyilyt ja sekavat kuosit jäävät useimmiten kaupan hyllyille. Yöpukuihin kaipaan sensijaan väriä ja leikkisyyttä.  Meidän yhdeksi suosikiksi on noussut GAPin yöpuvut. Materiaali on mukavaa ja joustavaa puuvillaa ja ulkonäkökin miellyttää sekä itseäni että lapsia.

Sikuriinalla on päällään yöpuku koossa 3y. Tämä on muuten sopiva, mutta niin kuin kuvista näkee, käy lahkeet ja hihat lyhyiksi. Vaikka muuten pidänkin lapsilla ennemmin sopivan kokoisia vaatteita kuin liian isoja, niin yökkärit saa mielestäni olla reiluja. Sikuriina on noin 98cm. Ottaisin hänelle GAPilta nyt yöpukuun koon 4 tai jopa 5. Omasta kokemuksesta voisin vinkata, että GAPin vaatteet ovat olleet järjestäen pientä kokoa, joten suosittelen ottamaan isomman, jos miettii kahden koon välillä.

Mikäli teillä on tarve uusille yöpuvuille, suosittelen kurkkaamaan GAPin valikoiman. Laajassa valikoimassa on monen väristä ja kuvioista yöpukua.

Vinkki: 

Koodilla MOREGAP saa normaalihintaisista tuotteista 35% alennusta ja aletuotteista 20% lisäalennuksen. Koodi voimassa 16.3.2017 astiOnko teillä kokemusta GAPin yökkäreistä, vai suositteko jonkun muun merkin yöpukuja? :)- S -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)