lauantai 25. maaliskuuta 2017

Mainio AW17 Comics -Sovituskuvia

Meille kotiutui jo hetki sitten Mainion uudesta kevätmallistosta Frames-leggarit äidin ja tyttären yhteiseen samisteluun. Vihdoin saatiin napattua muutama kuva ja toivon että näiden ihanuus välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle.

Pikkuisen Lotan leggarit on kokoa 98/104 ja metriselle tytölle juuri hyvät, ja varmasti menevät vielä koko kesänkin. Äidin leggarit on kokoa xs ja mitoitus on kokoaan vastaavaa, ihan reilua kokoa.

Äidin vaatekaapissa on paljon mustaa, harmaata ja ripaus vaaleanpunaista, ja nämä sopivat joukkoon Mainiosti. Pikkuinen Lotta kulkee usein pastellisävyissä, mutta nämä tuovat kivaa ryhtiä hänenkin vaatekaappiinsa.

Pikkuinen Lotta yhdisti leggarinsa Gugguun ballerinatunikaan, äiti H&M:n luottotrikooseen.

Onkos teille tullut uusia Mainioita? Mitäs tykkäsitte kevään mallistosta?
Mainion kotisivut löytyvät täältä.

-E-

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania noi portaissa otetut kuvat. :)
  Omaan makuun toi mallisto oli jotenkin liian levoton. Sinäänsä kiva nähdä sieltä erikseen esim noin leggarit, jotka on tosi kivat. Kun kokonaisuutta kattoo niin tulee semmonen olo, et ei tällä kertaa. Vaikka Mainiolla on kyllä usein aivan ihania kuoseja.
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika levoton oli kyllä tämä uusi mallisto. Yksivärisen yläosan kanssa noi leggarit on kyllä kivat, mut muuten helposti tulee kyllä levoton kokonaisuus.

   Poista

Kiva kun kommentoit :)