keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Adidas Originals by Mini Rodini

Katsokaa, mitä ihanaa postia meille eilen saapui!

Mini Rodini on tehnyt nyt kaksi yhteistyömallistoa Adidaksen kanssa ja ilmeisesti muutama on vielä tulossakin. Molemmilla kerroilla ne on myyty loppuun minuuteissa, ellei jopa sekunneissa. Tätä viime viikon torstaina julkaistua mallistoa sai herätä tilaamaan yöllä jolloin se tuli myyntiin Mini Rodinin omaan verkkokauppaan. Sieltä se loppui salamannopeasti. Myöhemmin tätä sai vielä Adidakselta ja livenä esim. Helsingin keskustan Stockmannilta, helppoa sen saaminen ei ollut niistäkään ja moni jäi ilman.

Meidän Pikkuiselle Lotalle onnistuin saamaan 104 senttisen puvun. Meillä oli viime kesänä Adidaksen verkkapuku koossa 98 ja se meni nytkin vielä päälle, ja siihen verraten tilasin koon 104. Tämä kuitenkin oli naftia mitoitusta ja housut ovat juuri sopivat nyt, jossei alle laita mitään, takki oli juuri hyvä ja menee varmasti kesälläkin, hihoissa on vielä kasvun varaakin.

Verkkareita on vaikea löytää kivoja, ja tämä oli minun mielestä juuri ihanan leikkisä pienelle lenkkeilijälle, vai mitäs sanotte?


Suurella innolla odottelen, mitähän Mini Rodini ja Adidas keksivät seuraavaksi!-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)