tiistai 7. maaliskuuta 2017

Mini Rodini SS17 Drop2, Sovituskuvia ja Värianalyysia

IIIIH! Ne on täällä, uudet Mini Rodinin Drop 2 ihanuudet! Kiitos näistä LillaCompanyyn! Ihanan raikasta keltaista ja vaaleaa! Arvatkaas odotetaanko täällä jo kesää!

Tämä nuottimekko on aivan huikea ja itseasiassa nuo Papun keltaiset polvipaikkaleggarit ovat vielä astetta huikeammat! Ihan mieletön setti! Vai mitä sanotte?


Mitoitus ei ole niin reilu. Pikkuinen Lotta lienee piirun yli metrin ja 104/110 on minun silmääni juuri sopivan kokoinen, toki hiukan kasvunvaraa, mutta epäilen ettei enää niin kiva koossa 110.


Tässä välissä ihastelen noita polvipaikkoja vielä lisää! Aivan mielettömän laadukkaat ja ihanat, ja niin raikkaat!Nuottiavainhame on I-H-A-N-A! Mutta reilua kokoa! Tässä +metrisellä Pikkuisella Lotalla on koko 104/110 ja hame on reilu, toki kuuluu ollakin jos sen pitäis olla passeli myös koossa 110. Vyötärö ei onneksi kuitenkaan lörpötä. Luulin, että nuottiavaimet ovat pastellisempia ja tarkoitus oli hankkia tämän kaveriksi Gugguun soft pinkiä, mutta värit olivatkin sen verran tummemmat, että Gugguun rose on parempi mätsi. Postauksen lopussa on värivertailukuva ja parhaiten Gugguun väreistä tämän kanssa mätsää  rose ja petrooli.


Tässä vielä värivertailukuvaa näistä uutuuksista ja muutamista Gugguun väreistä. Ja samassa näkee, miten nuottimekko on aikalailla puhtaan valkoinen, mutta nuottiavaimet eivät. Nuottiavainten pohja ei myöskään ihan kohtaa Gugguun whiteberryn kanssa. Ja petrooli on lähempänä kuin uusi water blue. Uuden sunny yellown voisin kuvitella mätsäävän sekä nuottimekkoon, että nuottiavaimiin, ihan näin mielikuvapohjalta.Löysin eilen sitä paitsi kävelylenkillä myös pajunkissoja! Se on oikeasti kevät kun siellä nurkan takana jo kolkuttelee! Ja aamuisin on jo valoisaa! Ihanaa!


-E-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)