sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Pomp de luxin kutsut

Edelliset kutsut peruuntuivat Pikkuisen Lotan sairastelun vuoksi. Onneksi edustajan kalenterista löytyi meille uusi aika näin pian ja pääsin minäkin hypistelemään uusia ihanuuksia.

Tässä meidän kutsuilta pari kuvaa. Ostoksiakin tein, mutta mielestäni pysyin hyvin maltillisena, basicvaatteita tarpeeseen ja kesän juhliin ihana tyllimekko Pikkuiselle Lotalle. Pojille paidat ja yllätyksekseni tilasin itsellenikin paidan isompien tyttöjen osastolta.

 Minä en pidä kutsuja minkään emännänetujen takia, tälläkin kertaa leivoin sen verran kahteen otteeseen, että halvemmaksi tämä ei ainakaan tule. Minä tykkään pitää kotikutsuja, koska silloin tulee kerrankin kutsuttua hyvällä syyllä kiireisen arjen keskellä ystäviä ja tuttuja käymään. Leipominen ja ihanat vaatteet ovat ihan bonusta.

 ¨
Tarjolla oli karjalanpiirakoita, suklaakakkua (pohjan ohje täällä), omena-vanilja-kinuski-täytekakkua (ohje täällä), kaurasuklaaruutuja, bebe-leivoksia (ohje täällä), lakritsimarenkeja ja marenkitikkareita (ohje täällä).


Meillä on koko ajan vaan enemmän sinisiä vaatteita Pikkuisella Lotalla. Ne sopivat niin ihanasti pienelle vaaleatukkaiselle ja sinisilmäiselle tytölle, ja sointuvat ihanasti pastellisen vaaleanpunaisen kanssa, jota meillä myös on paljon.

Tässä kuvia meidän ostoksista...
Itselleni tilasin tämän tummansinisen pitsihihaisen paidan. Ihan superihana oli päälläkin, edustajalla kun sattui olemaan rekissä juuri sopiva kokokin sovitukseen.Nyt sitten vaan odottelen postilaatikon vieressä, koska nämä ihanuudet tulla tupsahtavat.
-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)