keskiviikko 3. elokuuta 2016

Gugguu aw16 Drop1, frillaa, väri- ja kokovertailua

No nyt se on täällä! Gugguun uusi drop 1 ja trikoovaatteet! Jos eilen tilailtiin ale-gugguuta, tänään hysterisoidaan näitä ihania uutuuksia!

Ja onnea on pienet kivijalkakaupat, joissa pääsee hypistelemään uutuuksia HETI! Meille hiukan yllättäen lähti tänään vadelma frillamekko, vaaleansininen menee kyllä vielä tilaukseen, samoin kaksivärileggareita!

Tässä nyt kuitenkin ensihätään kuvaa n. 98 senttisestä mallista, ja koon 110 vadelmasta frillamekosta, pienempikin menee vielä kyllä mainiosti mutta ostin hiukan kasvuvaraa kun sopivia mekkoja on yllinkyllin... Ja ei minusta pahalta näytä kyllä tämä nytkään päällä, hihat on pitkät mutta niitä kääntämällä on oikein käyttökelpoinen! Vertailun vuoksi otin kuvia myös soft pinkistä 104 cm mekosta, pitkät on hihat siinäkin.

Tässä Vadelma 110 cm





Ja kevään soft pink 104, tätä toki on pesty jo, jos se on vaikuttanut aavistuksen kokoon.



Ja tässä mekot päällekäin vielä...


Ja vielä värivertailua kevään soft pinkin ja uuden kauden vadelman ja roosan kanssa. Luulin että soft pink on liian lähellä tuon roosan värin kanssa, ja sen takia ei ehkä ole järkeä ostaa roosaa... mutta roosa oli kyllä ihana, voi olla että sekin vielä pääsee ostoslistalle ;)¨

Otin paljon kuvia eri valoissa, josko näistä olisi teillekin hyötyä. Ihania kaikki, surutta voisi ostaa vaikka kaikki! Kuvissa tuo vaalein on siis kevään soft pink.







Huomenna sitten rodinia?

-E-

3 kommenttia:

  1. IHANIA! Jos päätät myydä tuon 110cm vadelman, niin täällä innokas ostaja! :D haluaisin tytölle sen värisen tai roosakin kävisi ;) 2kk päästä 3v kuvaan, mutta kaikkihan kerettiin liian nopeasti myydä loppuun :/ sjs00@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Itse asiassa to wadelma on pesty kahdesti ja ollut sen pari kertaa päällä. Hiukan nukkaa tuli jo ekassa pesussa ja nyt hihassa on pieni reikä, jonka saisi varmasti parilla pistolla siististi piiloon. Mutta siis meinasin että käytetään se ihan puhki nyt sitten, mutta jos koet tarvitsevasi tuon kuntoista, niin se voisi hyvällä tarjouksella lähteäkin -E-

      Poista
    2. Oi ihana olet! Kiinnostaa paljon! (joku pakkomielle tullut saada se tytölle 3v kuvaan :D enkä mistään oo tän kokosta tai 104cm löytäny :( ja tuo roosakin kiinnostaa ku ilmeisesti aika samankokoisia ovat kuvan perusteella, jos vaan haluu/maltat luopua :D laita vaikka tähän tai mun spostiin: sjs00@luukku.com hintaa mitä pyydät vadelmasta (+roosa?) postikuluineen ja vielä jos jaksat niin siitä reiästä kuvan +pinnasta :)

      Poista

Kiva kun kommentoit :)