maanantai 8. elokuuta 2016

Blaan lumoissa, osa1

-S- piipahti Ballotissa ja toi Blaa!:n vaatteita molempien Huvikumpujen tarpeisiin. Ja koska ihastuimme samoihin vaatteisiin, oli ihan superihanaa myös kuvata nämä ihanuudet yhdessä.

Näihin pääskyihin ihastuimme jo aiemmin, kun niitä oli leggareina, äideille ja toisen mallisena mekkona, mutta nyt kun tämä pitkähihainen mekko tuli mallistoon, se oli ehdottomasti saatava! Pääskyjä on myös keltaisena, tämä sävy oli nimeltään Soft Rose.

Tämä pääsky on niin ihana siitä, että yhdistelemällä eri alaosiin, siitä saa joko kivan setin arkeen, mutta myös juhlavamman kokonaisuuden. Me vaihtelimme nyt vain leggareita, mutta esim. harmaat tai valkoiset sukkahousut sopisivat myös kuin nappi silmään!

Sikuriina on 94 cm pitkä ja Pikkuinen Lotta 96 cm. Molempien mekot ovat 104 senttisiä, reiluja, mutta käyttökelpoisia!

Näissä ekoissa kuvissa Pikkuisella Lotalla on mekon kaverina Pomp De Luxin Basic mustat leggingsit ja Sikuriinalla ruskeaa Polarn o Pyretiä.
Farkkuleggaritkin mätsäävät tosi kivasti tämän Wanhaan roosaan taittavan sävyn kanssa!
Ja tämä ruskeakin on tosi kiva kokonaisuus!


Valkopohjaiset Mainion Mini Block -leggarit tuo kivaa raikkautta! Ja kuten Sikuriinan H&M:n leggareista voidaan huomata, harmaa on passeli väri myös pääskyjen kaveriksi!
Saatiin niin ihania kuvia ja niin ihanat mekot! Ja itseasiassa toisetkin ihanat mekkoset, niistä sitten lisää myöhemmin! Juuri todettiin että aika vähän meillä on vaatekaapeissa samoja juttuja, mutta nyt on Blaata!-S- & -E-

4 kommenttia:

 1. Ihanat tytöt ja ihanat mekot!
  Nuo kelpais varmasti meidänkin tytöille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia. Nämä on kyllä todella ihanat, suosittelemme! Ja varmasti sopis hyvin teidän tytöille :)

   Poista
 2. Ihanat mekot! Yhden pojan (kohta kahden) äitinä vastaavista saa vain haaveilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Näihin mekin ihastuimme ja tytöt tykkää myös. :) Oi että, teillä on kohta siellä ihana pieni nyytti <3 Kyllä pojillekin kaikkea ihanaa onneksi löytyy.

   Poista

Kiva kun kommentoit :)