torstai 18. elokuuta 2016

Mainio aw16 drop1

Mainio julkaisi ensimmäisen droppinsa maanantaina. Meillä on ollut mainiolta jonkun verran aiempien mallistojen vaatteita. Olen ollut niiden laatuun ja ulkonäköön pääsääntöisesti erittäin tyytyväinen. Mitään en varsinaisesti ajatellut ostavani tästä drop1:stä, koska tiesin, ettei pencil-kuosia tule vielä kuin vihertävänä... ja minähän en vihreestä tykkää.

Syksyn mallisto yllätti hempeydellään. Mainion aiemmat mallistot ovat pitäneet sisällään räikeitä värejä (kirkkaansinistä, -punaista, oranssia, mustaa) sekä selkeitä kuvioita. Itsellä menossa selkeästi hempeämpi kausi, joten tämä muutos sopii itselle oikein hyvin. Ensireaktio vihertävästä pencilistä oli  pettymys. Miksi sen on pakko olla vihreä ja kuka tuota oikein ostaa? Mutta hetken liikkeessä palloiltuani päätin sovittaa itselleni legginsejä. Kun sain legginsit jalkaan olin myyty. Joten minähän se yksi niistä ostajista sitten loppupeleissä olin.. ja kyllä, pidän väristä sittenkin todella paljon. Materiaali on ihanan pehmeää, joustavaa ja ohutta. Todella miellyttävää päällä. Hieman mietityttää kestävyys sekä nukkaantuminen juuri pehmeän ja ohuen materiaalin vuoksi, mutta ainakaan parin päivän käytön jälkeen ei mitään valittamista vielä ole.  Ostin myös Sikuriinalle saman kuosin mekon. Mekko on todella kauniin mallinen, materiaalin ansiosta helma laskeutuu kauniisti.

 Tossavaiselle mietin pitkään Pencil-housuja, mutta ne jäivät vielä kauppaan. Todennäköisesti käyn ne vielä jossain vaiheessa hänelle ostamassa. Myös harmaapohjainen jumppis vaikutti todella mukavalta päällä. Se ei valitettavasti vaan väriltään sovi Tossavaiselle yhtään, hän kun on muutenkin todella vaalea ja "väritön".


aw16, drop1, pencil

aw16, drop1, pencil

aw16, drop1, pencil

aw16, drop1, pencil
aw16, drop1, pencil


Mekko on kooltaan hyvin reilua. Sikuriina on nyt 94cm pitkä ja kuvissa hänellä on päällään 98/104 koon mekkko. Mekko on pidettävissä, kun hihoja käärii viitisen senttiä, mutta pienempi koko istuisi varmasti yläosaltaan paremmin. Suosittelen siis ostamaan sen pienemmän koon, jos arvotte kahden koon väliltä.

Mekon pohjaväritys yllätti, se onkin mintunvihreä. Sävy on hyvin paljon sama Mini Rodinin mintun multipandahameen kanssa. Mielestäni nämä sopivat yllättävän hyvin yhteen. Tähän kun vielä laittaisi yksiväriset sukkikset, niin kokonaisuus olisi aikas ihana. Myös vaaleampaa minttua, persikan eri sävjä sekä mustaa on helppo yhdistää vihertävään Pencil-kuosiin. 

aw16, drop1, pencil 

aw16, drop1, pencil

Mekon ja leggareiden lisäksi ostin Tossavaiselle tämän aivan ihanan pipon. Materiaali on 100% merinovillaa. Pipo on todella pehmeä ja lämpimän oloinen. Varmasti mukava myös päässä, koska tämä on ensimmäinen pipo, jota Tossavainen ei repinyt samantien pois. Piposta löytyy kahta kokoa, S-M (0-4v.) sekä L-XL (5v -> ). Ostin pienemmän koon ja pelkäsin, että pipo on silti liian iso Tossavaisen päähän, mutta onneksi pipo pysyy hyvin päässä, eikä valu silmille. Materiaali on hyvin joustavaa, joten pipo mahtuu varmasti monen kokoiseen päähän. Tossavaisen päänympärys on n. 45cm ja pipo on hyvä myös Sikuriinalle, jonka päänympärys on n. 49 cm. Toivottavasti materiaali on sellaista, ettei pipo kauhesti venahda käytössä.


villapipo
villapipoMitäs te piditte Mainion drop1:stä?-S-2 kommenttia:

  1. On kyllä todella kaunis mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä! Mekin odotamme tätä samaa kuosia toisessakin värissä!

      Poista

Kiva kun kommentoit :)