tiistai 23. elokuuta 2016

Kesän suosikit, osa 1

Venetsialaisviikonloppu lähestyy uhkaavasti ja sehän tarkoittaa mökkikauden päättäjäisiä ja ehkä vähän myös kesän hyvästelemistä. Nyt on onneksi saatu vielä pari lämmintäkin päivää!

Tarkoitus oli valita meidän kesän se yksi, the one and only, lempparivaate. No, eipä ole ihan helppoa ja valinnanvaraakin on kiitettävästi... joten ihan yhteen en kyennyt, mutta aika vähään kuitenkin ;)

Sen Pikkuisen Lotan  suurimpia lemppareita olivat Mini Rodinin vaaleanpunainen yksisarvismekko. Ihanan rento ja kätevä vaan nakata päälle. Ja kuvat puhuttelevat niin pientä neitokaista kuin äitiäkin. Tuo H&M:n kissankorvainen korihattu mennä viipotti tyttösen päässä jo viime kesänä ja onneksi palveli moitteettomasti myös tämän kesän. Voi olla että ensi kesälle pitää löytää jo uusi.
 
Meillä on nyt ollut parina kesänä myös tuollaiset Nextiltä tilatut Jelly- sandaalit. Tosi kivat nekin ja erityisen kätevät vesihommissa! Ja maksavat Nextillä killingin tai kaksi.Toinen tämän kesän lempparimekko oli lempparimekko jo viime kesänä. Meillä oli viime kesänä pari kokoa pienempänä tämä sama mekko, H&M:n pandamekko, ja onneksi sain sen metsästetyksi myös tälle kesälle. Hinta ei päätä huimannut, ja materiaali on aivan ihanaa, hulmuavaa, laskeutuvaa ja vilpoista. Pikkuinen Lotta on 96 senttiä pitkä nyt kesän lopussa ja mekko on 110 cm, minusta se on juuri täydellinen ylisuurena ja hulmuavana, tämän oletan mahtuvan myös ensi kesänäkin ja luulen rakastavani sitä ihan yhtä paljon.
Ja vielä loppukesästä lemppariksi muodostui Pomp De Luxin roosa Emerald Little Dress. Ihana arjessa ja juhlassa!


Loppujen lopuksi, sainhan aika vähään lempparit tiivistettyä! Mutta vaikka mekkosia voi käyttää pitkähihaisten ja neuletakkien kanssa myös viilenevässä syksyssä, kesää tulee kyllä ikävä...


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)