tiistai 16. elokuuta 2016

MILK Copenhagen aw16

MILK Copenhagen on ihan uutta Suomessa. Tanskalainen merkki, joka on aiemmin ollut myynnissä jo mm. Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa, ja olen himoinnut näitä vaatteita jo silloin. Nyt vihdoin saadaan nämä Suomeenkin!

Kotikutsuja ja nettikauppaa, kausi starttaa 22.8., mutta nyt jo on tuotteet nähtävillä lookbookissa täällä! (<- Klik) Tarjolla on siis lasten vaatteita 92-164 koossa sekä naisten vaatteita. Ensin mietin että mallisto on aika pieni, mutta toisaalta kivampi niin, ettei kuvasto ole ihan loputon.

Nappasin tähän muutaman kuvan lemppareistani kuvaston perusteella, perinteisesti kyllä enemmänkin must have -juttuja löytyy varmasti kun näkee tuotteet livenä... Ja aina minua houkuttelee myös samisteluun sopivat vaatteet äidille ja tyttärelle, niitäkin näyttäisi olevan!


Nämä kettusukkikset on ihan pakko saada!


Myös joutsenet olivat aivan ihania!
Naisten vaatteista minua eniten puhutteli Ella- mekko, todella kauniit yksityiskohdat selkäpuolella.Hintataso on melko kohtuullinen, kalliimpaa kuin Lindexillä, mutta halvempaa kuin esimerkiksi Mini Rodini

Esim kahden pakkaus sukkahousuja 27,40€, joutsenpaita 35,50€, joutsenhame 30€ ja tuo naisten mekko 74€

Poikien vaatteista kivoimmalta näytti tuo vasemman alakulman siksak-paita, sitä oli myynnissä kahdessa värissä.


Ja vielä lisää naisille ja lapsille...

Tosi kivaa että tulee uusia merkkejä! En malta odottaa että pääsen hypistelemään livenä näitä!-E-*kuvat lainattu luvalla Milk Copenhagenin kotisivuilta www.milkcopenhagen.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)