torstai 4. elokuuta 2016

Mini Rodini AW16 ja haaveilua...

Tänään samaan konkurssiin eilisen Gugguun kanssa tipahti Mini Rodinin syys-talvi -malliston ensimmäinen droppi.
Etukäteen en tiennyt haluavani edes näitä bambeja, mutta livenä ihastuinkin niihin ihan silmänräpäyksessä. Minusta kuosi ei pääse noissa mainoskuvissa yhtään oikeuksiinsa. Eli leggarit lähtivät meidän matkaan, mekko jäi tilauslistalle kun sitä ei kivijalkaputiikissani ollut. Pupumekko ja ihana pinkki pico jäivät harkintalistalle vielä.

Keskimmäiselle lähtee tilaukseen toteemipaita, siitä kun ei ollut kaupalla meidän kokoa ollenkaan. Sen kanssa pitää saada Gugguun tummansiniset pantsit, ne kun sopivat väreistään yhteen kuin nappi silmään! Ja sitten onkin pojan ekan koulukuvan vaatteet mietittynä :D

Tässä fiilistelyä noiden bambileggareiden kanssa kuvien muodossa, muita kun en saanut vielä kotiin asti. Tyttö siis jotain 95-98 senttiä pitkä, leggarit 92/98. Seuraava koko olisi ollut VALTAVA!Mitoitus ehkä hiukan leveää meidän kapealle tytölle, näissä leveys on ok, mutta pituutta voisi olla mun makuun muutama sentti lisää, jotta menisivät pitempään.Nämä mätsäävät Gugguun vadelmaisen kanssa aika kivasti!


Hiukan mekkorekkiä ja vaatekaappia tutkimalla löytyi heti monta tosi kivaa yhdistelmää! Vaikka ollaan vannoutunutta mekkoporukkaa, tämä pupucollariyhdistelmä on tosi kiva!
Tiny Universen ihana rusettimekko mätsää myös!Tilauslistalle varmasti jäivät siis Mini Rodinin uutuuksista vielä nämä, muutama muukin harkinnassa.
Mitkäs olivat teidän lempparit uudesta mallistosta? Olisi kiva kuulla! Ja jos teillä on blogeja, niin olisi kiva tulla kurkistamaan!
Tässä tämän päivän mietteet meidän huvikummusta, rakastuneina bambeihin. Hei -S-, miltäs teillä näyttää?


-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)