sunnuntai 14. elokuuta 2016

BOBO drop1 & 2

Olen hyvin hitaasti lämmennyt Bobon vaatteille. Ennen Tossavaista, meillä ei ollut ainuttakaan Boboa, eikä sitä vieläkään taida ainuttakaan Sikuriinalla olla. Tossavaisen kaapista kuitenkin löytyy jo useampi Bobon body ja paita.

Ensimmäisen kerran lastenvaateurani kärkyin Bobon drop 1:stä. Ensimmäinen reaktio oli hämmentynyt, vihata vaiko rakastaa. Kun vihdoin illalla aloin lämpenemään muutamalle kuosille, olivat koot niistä jo loppu. En siis ollut ainoa, joka niihin ihastui. Meille ei tästä johtuen kotiutunut drop 1:stä mitään (ainakaan vielä).

Drop 2:ssa tuli paljon villa- ja toppavaatteita. Näin osan vaatteista livenä ja olen jälleen hämmentynyt. Materiaalit, mallit ja kuviot ovat niin erilaisia mitä yleensä ostan, etten tiedä pidänkö niistä vai en. Erityisesti vierastan materiaalina samettia lisäksi vihreä ja ruskea ei ole meidän värejä. Villavaatteet vaikuttivat laadukkailta, kokemusta tosin ei ole siitä, miten kestää käyttöä. Meillä kuitenkaan ei tarve villahaalareille ole, joten ne jäivät kauppaan. Takit ei miellyttäneet silmää, eivätkä vaikuttaneet käytännöllisiltä. Todella tönkön tuntuiset ja värityskin omasta mielestäni olisi saanut olla eri.

Keräsin kasaan Bobon aw16 mallistosta omasta mielestä hitit ja hudit:

aw16, drop1, drop2
Hitit


aw16, drop1, drop2
Hudit Oletko samaa mieltä kanssani, vai oletko ihastunut eri tuotteisiin? :)


-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)