maanantai 15. elokuuta 2016

Eka eskaripäivä

Tänään koitti se päivä. Sateinen mutta iloinen. Ja niin haikea ja surullinen. Väittävät, että meidän Tiku on jo niin iso, että hänen pitää muka mennä esikouluun. Minun pieni poikani piti aamulla viedä hoidon sijaan koulun pihaan!

Viikonloppuna osteltiin tarvikkeita ja pakattiin reppua. Mutta kun reppuun pakkaa sadevaatteet, vaihtovaatteet, sisäkengät, saappaat ja koulutarvikkeet, niin eihän sinne enää muuta mahdukaan! Vaikka ei ole edes pieni reppu, vaan ihan kunnon kokoinen, onneksi eskarissa ei tule oppikirjoja niin kovasti :D

Tiku valitsi Adidaksen repun ja hiukan kyniä sun muuta tilpehööriä penaaliinsa. Sisäkenkinä Reinot, ne isoveljelläkin ovat aina olleet.


Tärkeitä olivat tietysti myös reppumaskotit...
Tässä hän on, minun pikkuinen poikani. Muka eskarilainen jo! Kaksi on nyt lähtenyt koulutielle, enkä ole yrityksistä huolimatta onnistunut pitämään heitä pikkuisina, ehkä kolmas kerta toden sanoo? Oletteko te jotenkin onnistuneet pitämään näitä edes pienen hetken kauemmin lapsina ja pieninä?


Farkut Pomp de lux, Paita Mini Rodini, Takki Racoon
...Ja iltapäivällä sain kotiin iloisen pojan, joka oli viihtynyt eskarissa oikein hyvin. Nyt äidille onkin loppuillaksi mieluista puuhaa eli kirjan päällystämistä ja lomakkeiden täyttöä. Siis oikeasti päällystäminen on minusta mukavaa puuhaa. Kaipaan vaan niitä kaikkia kauniita papereita sekä värillisiä ja kuviollisia kontaktimuoveja, joita oli silloin kun minä olin koululainen. Miksi niitä ei ole enää?
-E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)