perjantai 3. marraskuuta 2017

Perjantaiteema: DIY Joulukalenteri

Kuten olette ehkä huomanneet, meillä hiukan jo tonttuillaan. Ja nyt on täydellinen aika miettiä joulukalentereita, koska niitä tarvitaan jo alle kuukauden kuluttua!

Tässä lystikäs idea. Ja helppokin, kuten Tossavaisen tyyliin kuuluu. Hauska, eikä sisällä krääsää eikä sokeria ;)



Ota iso vahva valkoinen pahvi tai muu tukeva pohja. Asettele siihen 24 vanulappua joulupukin parta mielessä. Tee pahvista vanulapun kokoinen kiekko, jolla sitten voit piirtää vanulapun kokoisen ympyrän helposti pahviin. Piirrä kaikille vanulapuille oma paikka. Tee alustaan sopiva tonttulakki. Ja liimaa se paikalleen. Piirrä pukille silmät ja nenä. Numeroi jokainen ympyrä. Minä numeroin ne järjestyksessä, mutta hauskahan se olisi niinkin, että numerot olisivat sekaisin.

Laita joulupukkikalenteri odottamaan joulua ja koristele vanulapuille kiva purnukka. Kun joulukuun 1. päivä koittaa, saa kiinnittää ensimmäisen vanulapun paikalleen. Ja kun joulu vihdoin koittaa, on Joulupukkikin valmis!

Vanulapun voi kiinnittää pienellä palalla teippiä, kaksipuolisella teipillä tai tipalla liimaa. Karheammassa alustassa vanulaput voivat pysyä ihan ilman apuvälineitäkin.











Ihanaa viikonloppua!



-S- & -E-

3 kommenttia:

  1. Ihana idea pikkuväen kalenteriksi! =)

    VastaaPoista
  2. Taas niin ihana ja simppeli idea. Täytyykin pikkuneidin kanssa toteuttaa. :) Voiskohan pukille tehdä glitter -parran? Hih. :D

    VastaaPoista
  3. Kiva idea: yhteistä tekemistä, ei turhaa tavaraa ja joka päivä näkyy pukinparran kasvu :) Kokosin postauksen erilaisista joulukalentereista ja lisäsin myös tämän postauksen tee-se-itse - osioon. Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa, löytyy postaus täältä: https://himasaimi.blogspot.fi/2017/11/yli-50-erilaista-joulukalenteria.html?m=0

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)