torstai 2. marraskuuta 2017

Asusteet talveen: PAPUn merinovillatuotteet ja Alevinkki

Tossavaisen talvipipoksi valikoitui tänä vuonna Papun merinopipo. Ihanaa mulesing-vapaata merinovillaa, ja valmistettu Suomessa. Täydellistä.

Pipo tuntuu ja näyttää todella laadukkaalta ja vaikuttaa oikein lämpimältä. Yksityiskohdat ovat ihania ja tupsu ihanan muhkea, joten valinta oli oikein onnistunut.  Tämä värikin on tosi kiva, simppeli ja sopii kaiken kanssa, mutta ei kuitenkaan pelkästään yksiväinen. Muitakin ihania värejä oli ja vaaleanpunainen versio olisi kiva Sikuriinalle tai Pikkuiselle Lotalle.

Pitihän pipolle ostaa sopiva huivikin, jotta kokonaisuus olisi täydellinen. Huivi on pipon kanssa samaa materiaalia, ihanan pehmeä ja sen verran ohut, että se on helppo laittaa kaulalle ja lapsen on sen kanssa mukava olla. Meillä ainakin usein ollut tuubihuivien kanssa se ongelma, että materiaali on niin tönkköä tai paksua, ettei sen kanssa ole pystynyt normaalisti leikkimään. Huivi on malliltaan pitkä mutta kapea. Sitä ei siis pysty kiepauttamaan kahta kertaa kaulan ympäri, mutta sen saa aseteltua kaulalle niin, että se lämmittää ja suojaa pienen herkkää kaulaa.

Ihanan näköinen kokonaisuus ja mikä tärkeintä, lämmin ja mukava lapsen päällä.


Ja se alevinkki! Nyt kaikki Papun ihanat merinovillaiset pipot ja muutkin merinovillaiset tuotteet (huivit, tumput, säärystimet ja leggarit) ovat Weecosin verkkokaupassa -20 prosentin alennuksessa 5.11. asti! Joululahjojen ostaminen kannattaa aloittaa juuri nyt, kun monessa paikassa on alennuksia!


-S- & -E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)