keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Mitä joululahjaksi 4-vuotiaalle tytölle?

Kun kirjoitimme Joulupukille kirjettä, Pikkuisen Lotan vastaus oli yksinkertaisen selkeä. Hän toivoo joulupukilta sen My Little Ponyn johtajan, joka laulaa kun siitä tähtinapista painaa. Toisena toiveena oli Disney Little Kingdom -sarjan Frozen hahmot. Ei muuta. Eli jos mietit, mitä tämänikäiselle lahjaksi, niin vastaus on tässä.

Joulupukki on vielä sen verran fiksu, että tuo enemmänkin tuota Little Kingdom -sarjaa, jotta niistä saisi kunnon leikin.

Saatte vielä huonolaatuisen videonkin laulavasta Twilight Sparklesta. Pimeys johtuu siitä, että nämä joulupukin hommat välillä hiukan hämäriä, ja kuvaaminen ei onnistu ihan päivänvalossa ;)
Nyt Pikkuinen  Lotta alkoi kyllä höpistä jostain koirasta, jolla on tuttipullo, ja joka on "aivan ihastuttava". Olisikos kenelläkään aavistusta, mikä moinen voisi olla?-E-

3 kommenttia:

 1. Baby born-koira, mutta se myös pissii lattialle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D Ehkä mietitään sitä sitten kaksi kertaa... Kiitos vinkistä! :) -E-

   Poista
 2. Hei sellainen tieto noista interaktiivisista koirista.. Meillä on Lola ja sitten sellainen haskyn näköinen jolla on luu. Kumpikaan ei juuri toimi:( mainos on selkeästi kiehtova monissa muotileluissa, mutta näiden toimivuus on ihan karsea. Kannattaa itse testata kaupassa, ennen kun kantaa noin 60€ romun kotiin

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)