tiistai 28. marraskuuta 2017

Joulukalenteri - Blogissa, Facebookissa ja Perheblogeissa!

Talven paras aika on nurkan takana! Joulu ja sen odottaminen. Blogi näyttää jo olevan joulujuttuja pullollaan, mutta kun joulukuu koittaa, tahti vaan kovenee.

Meillä Tossavaisessa on tänä vuonna melkoinen joulukalenterihulina, joten aamukahvia ei tarvitse juoda ilman jouluista luettavaa!

Täällä blogissa on blogijoulukalenteri, jossa jokaisen luukun takaa löytyy joku pieni, helppo ja kätevä jouluinen puuha. Askarrellaan, leivotaan ja leikitään, lapsiperheen näkökulmasta tietenkin!
Perheblogeillakin on oma joulukalenteri, jonka teossa ovat olleet kaikki Perheblogeihin kuuluvat bloggaajat mukana. Taatusti hyvää ja monipuolista luettavaa! Helpoten seuraat Perheblogien Facebook-sivuilta tätä kalenteria, ja Perheblogien nettisivuilta löytyvät kaikki mukana olevat blogit kootusti.

Ja vielä yksi joulukalenteri lisää! Tossavaisen Facebook-sivuilla seurataan kuvin, mitä tapahtuu Tonttuoven ympärillä, joka on ilmestynyt rappuihin. Ihanaa!


Eli nyt kannattaa piipahtaa blogissa päivittäin, kannattaa tykätä ja seurata sekä Perheblogien että Tossavaisen Facebook-sivuja, ettei jää vaan mistään hauskasta paitsi! Joulu ja Joulukalenterit ovat ihan parasta tämän pimeyden keskellä <3-E- & -S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)