maanantai 20. marraskuuta 2017

Opettajan ja hoitajan joulumuistaminen -piparkakkupuu

Ihan kohta on taas se aika, kun muistetaan Opettajia ja hoitajia lukuvuoden päättyessä. Meillä on niin hyvä tuuri käynyt, että hoitajat ja opettajat ovat ihan huippuluokkaa, joten mielusti viemme heille pienen joulumuistamisen.

Ymmärrän, että hoitajille ja opettajille kertyy vuosien saatossa kaapit täyteen kaikenlaista ja paritonta. Siksi olen ajatellut että parasta olisi viedä jotain, joka kuluu pois. Jouluna olen useampaan otteeseen päätynyt piparitöihin. Ne sopivat jouluun, voi syödä tai hävittää joulun jälkeen ja oi, ja oi miten minä tykkään niitä tehdä!

Tässä idea piparipuihin. Kuusi tietysti olisi ollut helppo ratkaisu, mutta jotenkin visioin mieleeni omenapuun tyylisen koristeellisen puun, ja tietysti se piti toteuttaa. Puu liittyy sekä tekstiin "Kiitos kun autat minua kasvamaan", että opettajuuteen, sillä perinteisestihän opettajalle viedään omena.

Näistä tuli ihan valtavia. Pienempikin olisi ehkä riittänyt, mutta aika komeita kumminkin :D

Paistoin jokaiseen puuhun 3 puun puolikasta, jotka koristelin ensin. Tämä otti pari päivää aikaa, sillä koristelin molemmat puolet, eikä tietenkään toista puolta päässyt koristelemaan ennen, kuin toinen oli kuivunut. Ja sitten piti odottaa senkin kuivumista, jotta päästiin kokoamispuuhiin.

Puut on koottu ihan pelkällä superpaksulla pikeerillä. Puut viimeistelin sokerimassasta tehdyillä lumihiutaleilla.

Pikkuisen Lotan hoitotädille lisäsin yhden kiipeilyyn taipuvaisen pienen tytöt puun latvaan. Ihan niin kuin Pikkuinen Lotta ;)
Opettajille tein isommat puut ja luokan avustajia muistan pienemmillä Kiitos!- piparipuilla.


Opettajille tein isommat puut ja luokan avustajia muistan pienemmillä Kiitos!- piparipuilla.-E-

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit :)