maanantai 13. marraskuuta 2017

Joulun makein kranssi vaahtokarkeista


Varovasti jatketaan jouluisilla aiheilla..

Joulun makein lahja ja koriste syntyy herkullisista aineksista. Pohjana on piparkakkutaikinasta paistettu kranssipohja, joten koko komeus on syötävä.

Vaahtokarkit on liimattu pikeerillä pohjaan kiinni. Niitä saa olla aika paljon. Koristeeksi tein vielä piparisen rusetinkin koristamaan kranssia. 

Vielä kiepautus sellofaaniin ja koristelu nauhalla, ja suloinen joulumuistaminen on valmis.











-E-

7 kommenttia:

  1. Ihana idea! Luuletko et vaahtokarkit kestäisi myös (kaupan valmiilla) sokerikuorrutteella kun mietin tätä talouteen jossa kananmuna-allerginen... Rusettikin ilmeisesti sillä pikeerillä päälle "liimattu"?
    T: Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika vähän sitä olen käyttänyt, mutta eikös se kovetu myöskin? Ja saa esim karkit pysymään piparkakkutalossa? Luulisin että onnistuu silläkin, mutta tosiaan kokemusta ei ole. Pikeerillä on myös rusetti kiinni, mutta ihanaan tästä tulisi silkkinauharusetillakin 😊 -E-

      Poista
  2. Apua miten ihana idea! Pitääkin muistaa tämä :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)