maanantai 17. lokakuuta 2016

3 -vuotiaan synttärikemut...

Pikkuinen Lotta täytti 3 jo viime kuussa. Nyt vasta ehdittiin järjestää juhlat. Tässä teille muutamia maistiaisia meidän juhlista.



Koska olen aika kakkuorientoitunut äiti, paljolti kuvat näyttävät olevan tarjoiluista. Ihan kaikki koristeet eivät ehtineet postissa tulla, mutta saatiin silti kuorrutettua koko kämppä vaaleanpunaisilla kakkupapereilla ja ilmapalloilla. Nämä ilmapallot näin siimalla ja teipillä ripustettuna ovat uusi suosikkini!

Meille tehtiin erillinen tarjoilupöytä keskelle olohuonetta, jotta sain kakut visioni mukaisesti. Meillä oli siis kakkuteema, joten kaikki piti olla kakkumuodossa, sen takia suolaisetkin ovat kakun muodossa, eli kinkkuhyydykekakkuna ja rieskatkin pinosin päällekkäin. Tällä kertaa en tehnyt mitään teemakakkuja marsipaanista, vaan kaikki kakut olivat enemmän tai vähemmän överikakkuja ja naked cake -tyyppisiä. Mitä enemmän koristeita, sen parempi. Kaikki ylijääneet koristeet ja karkkihelmet levittelin pitkin pöytää ja ne olivat lasten mielestä ihan parasta. Toiset kutsuivat minua hulluksi ja toiset olivat hiljaa ja kiltisti santsasivat kakkua ;)












 Tarjolla siis oli makeista kakuista Minttu-suklaakakku, Omena-kinuskikakku, Porkkanakakku, Mustikka-vaniljajuustokakku, Punajuurikakku, Kinderkakku sekä Jauhoton/sokeriton/maidoton suklaakakku. Laitan osasta ohjeitakin blogiin kunhan vain ehdin!

Hoksasin juuri, että kakkukynttilästä ei ole yhtään kuvaa. Mutta se kaipaisikin videoklipin. Tilasin ulkomailta sellaisen lotus-kukkasen, josta ensin tulee tulisuihku, sitten aukeaa terälehdet, joissa on kynttilät ja viimeiseksi kynttilä alkaa soittaa onnittelumusiikkia, juuri sopivan överiä meidän juhliin!








Suolaisina siis kinkkuhyydykekakku sekä tuoreet ohrarieskat ja sydämelliset voinapit <3




Kätevästi vielä suunnittelin nämä juhlat niin, että kun lauantaina juhlitaan synttärisankaria ja kerrankin on siivottu ja leivottu, niin sunnuntaina pidettiinkin sitten Pomp De Luxin kutsut, ostoksista saatte varmasti sovituskuvia myöhemmin!




Kaikki lahjatkin olivat superkivoja! Pikkuinen Lotta sai jo oikeana synttäripäivänään tuon edellisen kuvan ihanan My Little Ponyn, jonka harjaa ja häntää saa rakennella noista palluroista ja leikellä sitten saksilla ja rakennella uudelleen. Se on ollut ihan suosikki! Toys´r us ainakin myy sitä!

Tässä kuvia muista lahjoista










Viime kuussa juhlittiin Takun kymppisynttäreitä, tässä kuussa Pikkuisen Lotan 3- vuotissynttäreitä ja kuukauden päästä ovat vuorossa Tikun synttärit, sitten onkin joulu... yhtä juhlaa meidän perheessä tämä syksy!




-E-

2 kommenttia:

  1. Voi nam miten kauniita kakkuja=) Tuo gugguun mekko on kyllä niin täydellisen mallinen, tosin meidän tytöllä joka 4,5 vuotta on koko 122cm
    Onnea pienelle Lotalle

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)